Maxi φορέματα για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Maxi φορέματα για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα mini φορέματα που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας να δείχνουν πάντα girly και μοντέρνα, αλλά αν θέλετε να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερα chic, που θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις, δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα από τα maxi κομμάτια που έχετε στις κρεμάστρες της ντουλάπας σας.

Τα patterned, αλλά και τα μονόχρωμα maxi φορέματα σε minimal γραμμή ή σε πιο maximal στιλ με βολάν, ανοίγματα ή με έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες, είναι ιδανικά για τα office looks σας, τις βόλτες σας, αλλά και για μία βραδινή εμφάνιση, που θέλετε να είναι σχετικά casual, αλλά καλόγουστη και προσεγμένη.

Maxi φορέματα για στιλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις-1

Chloe Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Διαλέξτε ένα maxi φόρεμα σε στενή, ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή και συνδυάστε το με μοντέρνα φλατ σανδάλια, κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή με ψηλές εσπαντρίγιες. Επιλέγοντας το κατάλληλο κομμάτι για τη σιλουέτα σας, μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικές εμφανίσεις κάθε στιγμή της μέρας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 στιλάτα maxi φορέματα που θα σας δώσουν έμπνευση για τα καλοκαιρινά looks σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT