Εσπαντρίγιες: Μοντέρνα ζευγάρια για το καλοκαίρι

Εσπαντρίγιες: Μοντέρνα ζευγάρια για το καλοκαίρι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσθέστε στιλ και χρώμα στις εμφανίσεις σας αυτή την εποχή επιλέγοντας ένα ζευγάρι μοντέρνες εσπαντρίγιες. Τα άνετα και ιδιαίτερα παπούτσια του καλοκαιριού συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε simple & chic σε κάθε look σας.

Η ποικιλία τους σε σχέδια και χρώματα είναι μεγάλη κι έτσι εκτός από τις κλασικές μονόχρωμες φλατ εσπαντρίγιες θα βρείτε δίπατες, με κορδόνια, με πρωτότυπες διακοσμητικές λεπτομέρειες, αλλά και με ιδιαίτερα μοτίβα. Μπορείτε να φορέσετε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι με ένα μοντέρνο σορτς, μία mini skater φούστα, μία ζιπ κιλότ, μία ολόσωμη φόρμα ή ένα maxi φόρεμα, για να δημιουργήσετε καλόγουστα και περιποιημένα outfits για τις βόλτες σας αλλά και για το γραφείο.

Ανακαλύψτε εδώ 14 μοντέρνες εσπαντρίγιες σε μοναδικά σχέδια και χρώματα που θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τις εμφανίσεις σας αυτή την εποχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT