Παντελόνες και παντελόνια: Καλοκαιρινές επιλογές για κάθε στιλ

Παντελόνες και παντελόνια: Καλοκαιρινές επιλογές για κάθε στιλ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχετε αδυναμία στα skinny jeans που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας, αλλά αυτή την εποχή μάλλον πρέπει να τα αντικαταστήσετε με κάποια υφασμάτινα παντελόνια ή παντελόνες που θα σας χαρίζουν άνεση και στιλ σε κάθε εμφάνισή σας.

Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε κομμάτια σε παστέλ αποχρώσεις, που είναι απολύτως καλοκαιρινές ή να προτιμήσετε πρωτότυπα, μοντέρνα μοτίβα για να ξεχωρίσετε με κάθε σύνολό σας.

Μπορείτε να φορέσετε cropped ψηλόμεσες παντελόνες που θα συνδυάσετε με crop tops ή μπορείτε να προτιμήσετε υφασμάτινα παντελόνια σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή, που ταιριάζουν πολύ με τα λευκά και τζιν πουκάμισα που έχετε στη ντουλάπα σας.

Παντελόνες και παντελόνια: Καλοκαιρινές επιλογές για κάθε στιλ-1

Tibi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Διαλέξτε το στιλ, το μήκος και τη γραμμή της παντελόνας ή του παντελονιού που κολακεύει τη σιλουέτα σας, προσθέστε τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ για το look σας και κερδίστε εύκολα τις εντυπώσεις

Ανακαλύψτε εδώ 16 παντελόνες και παντελόνια που θα φορέσετε αυτή την εποχή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT