Δαντελένια φορέματα:Chic και ρομαντικές εμφανίσεις

Δαντελένια φορέματα:Chic και ρομαντικές εμφανίσεις

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες εμφανίσεις σας προτιμάτε τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια, που σας χαρίζουν πάντα άνεση και στιλ, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που αναζητάτε τα κατάλληλα κομμάτια για να αναδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά. Μία “δυνατή” επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι τα δαντελένια φορέματα σε διάφορα μήκη, γραμμές και χρώματα.

Ειδικά, τα λευκά φορέματα από δαντέλα έχουν την τιμητική τους, τους καλοκαιρινούς μήνες κι έτσι μπορείτε να τα προτιμήσετε κάθε στιγμή της μέρας, ανάλογα με την ώρα και την περίσταση. Επιπλέον, ένα τόσο chic και σοφιστικέ φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε και σε μία πιο formal εμφάνισή σας, μιας και αποτελεί μία statement επιλογή, που μπορείτε να αναδείξετε προσθέτοντας μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα και μερικά αξεσουάρ.

Αν είστε πιο τολμηρή στις στιλιστικές σας επιλογές, μπορείτε να δοκιμάσετε τα δαντελένια φορέματα με έντονα χρώματα ή με παστέλ καλοκαιρινές αποχρώσεις, που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ανακαλύψτε εδώ  12 δαντελένια φορέματα που θα σας συναρπάσουν και θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τα καλοκαιρινά σας looks.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT