Ποια είναι η επόμενη fashion συνεργασία της Lancôme;

Ποια είναι η επόμενη fashion συνεργασία της Lancôme;

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Lancôme επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τους άρρηκτους δεσμούς της με τον κόσμο της μόδας. Έχοντας δώσει στο παρελθόν πλήρη ελευθερία στους Alber Elbaz, Alexandre Vauthier, Jacquemus, Anthony Vaccarello, Sonia Rykiel και πιο πρόσφατα στην Olympia Le-Tan, η Lancôme συνεχίζει τη μακρά παράδοση της συνεργασίας της με διάσημους σχεδιαστές, ανακοινώνοντας τη νέα της συνεργασία με το σχεδιαστικό δίδυμο Proenza Schouler.

Ποια είναι η επόμενη fashion συνεργασία της Lancôme;-1

H limited edition συλλογή μακιγιάζ, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018, θα αποτελέσει μια ωδή στην τόλμη και το μοντέρνο πνεύμα –τα δύο στοιχεία που είναι η κινητήριος δύναμη των δύο δημιουργών Jack McCollough και Lazaro Hernandez. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια οι Proenza Schouler κατάφεραν να καθιερωθούν μεταξύ των πλέον ταλαντούχων της γενιάς τους, αντλώντας έμπνευση από τα έργα ζωγράφων με μια μοναδική προσέγγιση σε ό,τι αφορά το χρώμα, όπως αυτά του Ellsworth Kelly και της Carmen Herrera.

Ποια είναι η επόμενη fashion συνεργασία της Lancôme;-2

«Η Lancôme ενσαρκώνει την επιτομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς. Το να έχουμε τη δυνατότητα, σήμερα, να συνεργαστούμε με μια τέτοια εμβληματική, ιστορική μάρκα μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσαν οι δύο σχεδιαστές.

Η συλλεκτική συλλογή Lancôme x Proenza Schouler θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης της Lancôme από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT