Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9

Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9

Ένα restart για τον κινεζικό κολοσσό τεχνολογίας, με το smartphone Huawei nova 9 να αποτελεί το βασικό launch της εταιρείας

3' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΙΕΝΝΗ. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο εκθεσιακό κέντρο «Messe Wien» στην αυστριακή πρωτεύουσα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Huawei, δίνοντας «χρώμα» και «ήχους» στη φθινοπωρινή γκριζάδα της κεντρικής Ευρώπης.

Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9-1
Το εκθεσιακό κέντρο «Messe Wien»

Ήταν ένα restart για τον κινεζικό κολοσσό τεχνολογίας, με το smartphone Huawei nova 9 να αποτελεί το βασικό launch της εταιρείας. Ένα τηλέφωνο με κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, κορυφαία κάμερα, ισχυρή απόδοση και ανθεκτική μπαταρία, με value for money χαρακτηριστικά.

Το ανανεωμένο όραμα της Huawei, μετά τη γνωστή εμπορική κόντρα με τις ΗΠΑ και την αφαίρεση των υπηρεσιών της Google από τις συσκευές της, περιλαμβάνει γενναίες αποφάσεις με στόχο το μέλλον.

Σε αυτό το μέλλον αναφέρθηκε o πρόεδρος της Huawei για τις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Τουρκίας και του Καναδά, Derek Yu, σημειώνοντας πως «δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουμε τα smartphones. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στην καινοτομία και στην έρευνα, στο δικό μας “έξυπνο οικοσύστημα” και στην ιδιωτικότητα. Είμαστε μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη απέναντι στους καταναλωτές».

Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9-2
Ο Derek Yu αποκαλύπτει το Huawei nova 9

Huawei nova 9: «Ενα κορυφαίο smartphone για όλους»

Στη σκηνή του Messe Wien Exhibition & Congress Center, τονίστηκε πως στον πυρήνα της Huawei nova series βρίσκεται η καινοτομία. Ήδη από το αρχικό τους λανσάρισμα το 2016, τα nova μοντέλα διέθεταν την προηγμένη τεχνολογία της εταιρείας, ως προς το design, την κάμερα, τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, τις εφαρμογές – και όχι μόνο.

Η νέα προσθήκη στη σειρά είναι σύμφωνα με το moto: «ένα smartphone δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο».

Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9-3

Νέα κάμερα

Χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, ο χρήστης μπορεί με το nova 9 να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε.

Επιπλέον, το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Επομένως, μπορεί να απαθανατίζει στιγμές, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο μέρα και νύχτα.

Σύγχρονο design

Το nova 9 με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- αποτελεί -σύμφωνα με την εταιρεία- ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Παρόλο που διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια.

Ισχυρή μπαταρία

Το Huawei nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W Huawei SuperCharge.

Παράλληλα, τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας 6nm Snapdragon 778G 4G. Η απόδοση είναι ισχυρή και επιτρέπει στο τηλέφωνο να υποστηρίζει τον χρήστη σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι επίσης εφοδιασμένο με μεμβράνες ψύξης VC Liquid Cooling & Graphene που αντιλαμβάνονται έξυπνα τη θερμοκρασία του smartphone και προσαρμόζουν την απόδοση για να διατηρούν τη συσκευή δροσερή και λειτουργική για πολλές ώρες.

Σημειώνεται πως το Huawei nova 9 θα στοιχίζει στην Ελλάδα 549€ και διατίθεται για προπαραγγελία στα καταστήματα Cosmote / Γερμανός, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public και MediaMarkt, από 21 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα Huawei FreeBuds 4. 

Huawei Watch GT 3 και Huawei Freebuds Lipstick

Πέραν του τηλεφώνου, στη Βιέννη παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα smartwatch και ακουστικών της εταιρείας.

Huawei: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το smartphone nova 9-4

Το Huawei Watch GT 3, αποτελεί το επόμενο μοντέλο στα premium smartwatches της εταιρείας. Θα κυκλοφορήσει σε δύο διαστάσεις (42mm, 46mm) και η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση που φτάνει στο μεγάλο μοντέλο στα 466×466 pixels. 

Την ίδια ώρα, τα Huawei Freebuds Lipstick προκάλεσαν όλα τα βλέμματα με την ιδιαίτερη αισθητική τους. Πρόκειται για ένα ειδικό σετ ακουστικών σε μια θήκη που θυμίζει ένα κλασικό κραγιόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT