Ένα έξυπνο γραφείο σε έναν φορητό υπολογιστή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένα-έξυπνο-γραφείο-σε-έναν-φορητό-υπολ-561598810

Ένα έξυπνο γραφείο σε έναν φορητό υπολογιστή

Δεν είναι απλά μια νέα προσθήκη σε μια ήδη δοκιμασμένη σειρά φορητών υπολογιστών. Ο νέος υπολογιστής της HUAWEI, MateBook 14s ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στην καλαίσθητη σχεδίασή του, αλλά κυρίως εξαιτίας των νέων, εξελιγμένων δυνατοτήτων που παρέχει με τις επιδόσεις του στους χρήστες του.

Ελαφρύς και λεπτεπίλεπτος, ζυγίζει μόλις 1,43 κιλά, ο νέος φορητός υπολογιστής της HUAWEI είναι και πανίσχυρος επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώνουν πολλαπλές εργασίες παράλληλα, με ευκολία όπου κι αν βρίσκονται. Στην καρδιά του χτυπά ο νέος επεξεργαστής Intel® Core 11, 11ης γενιάς και διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xᵉ. Ουσιαστικά με αυτή τη συσκευή οι χρήστες αποκτούν ένα προσωπικό γραφείο και την ευχέρεια να το μετακινούν όπου και όποτε το θελήσουν. Η ευελιξία που προσφέρει αυτός ο υπολογιστής συνδυάζεται και με την κορυφαία απόδοσή του. Ακόμη και οι ανεμιστήρες του έχουν προηγμένη σχεδίαση που επιτρέπει πιο αποτελεσματική και αθόρυβη ψύξη.

Ένα έξυπνο γραφείο σε έναν φορητό υπολογιστή-1

Το HUAWEI MateBook 14s φέρει μια ανθεκτική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 60Wh απαλλάσσοντας από το άγχος της διαρκούς φόρτισης. Έχει δυνατότητα αυτονομίας έως και τρεις ώρες έπειτα από 15 λεπτά φόρτισης. Παράλληλα διαθέτει ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων τα οποία αποτελούνται από δύο tweeters και δύο woofer που παράγουν ισχυρά μπάσα και εντυπωσιακά πρίμα.

Ιδανικό για τηλεργασία, το νέο μοντέλο της HUAWEI διαθέτει Personal Voice Enhancement, μια ειδική λειτουργία που του δίνει τη δυνατότητα εξάλειψης περιβάλλοντος θορύβου. Με αυτή την καινοτομία η φωνή του χρήστη μπορεί να ακούγεται καθαρά και κρυστάλλινα κατά τη διάρκεια κλήσεων και συσκέψεων. Πέρα από την αυτονομία που προσφέρει, το MateBook 14s μπορεί να συνδεθεί και να συνεργαστεί και με την ευρεία γκάμα έξυπνων συσκευών της HUAWEI, όπως τα smartphones, tablets και οθόνες. Αυτή η διασυνδεσιμότητα επιτρέπει τη δημιουργία ενός δικτύου οθονών μέσω του οποίου μπορεί ο χρήστης να εκτελέσει παράλληλες εργασίες παραμένοντας στο ίδιο ψηφιακό περιβάλλον και λειτουργικό σύστημα.

Ένα έξυπνο γραφείο σε έναν φορητό υπολογιστή-2

Σχεδιασμένο με γνώμονα την εύχρηστη λειτουργία το MateBook 14s έχει ένα άνετο πληκτρολόγιο το οποίο παρέχει απτική ανατροφοδότηση ώστε να μην κουράζει έπειτα από πολύωρη χρήση. Ο κάτοχός του απαλλάσσεται από την ανάγκη απομνημόνευσης προσωπικών κωδικών καθώς έχει τη δυνατότητα έναρξης λειτουργίας του φορητού υπολογιστή με δακτυλικό αποτύπωμα και με αναγνώριση προσώπου.

Ένα έξυπνο γραφείο σε έναν φορητό υπολογιστή-3

Η οθόνη αφής FullView που διαθέτει μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει την πολλαπλή αφή δέκα σημείων εξυπηρετώντας τους χρήστες που θέλουν να πραγματοποιήσουν παράλληλες λειτουργίες. Παράλληλα έχει refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση. Φέρει επιπρόσθια κάμερα και παρέχει διπλή προστασία ματιών στους χρήστες για να μειώνεται η κόπωση τους από την πολύωρη εργασία. Ένας ειδικός αισθητήρας φωτός επιτρέπει στον υπολογιστή να αντιληφθεί τις διακυμάνσεις στον περιβάλλοντα φωτισμό και αναλόγως να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της οθόνης για να μην κουράζει το βλέμμα. Πέρα από τις ανάγκες τις εργασίας μπορεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για gaming και ταινίες.

Ένας ιδανικός συνδυασμός για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s με όλα τα νέα smartphones, tablets αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας όπως για παράδειγμα το νέο smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων.

Το HUAWEI Matebook 14s κυκλοφορεί ήδη μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, σε διάφορες εκδόσεις επεξεργαστή, μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT