Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Με τη δύναμη της τεχνολογίας αλλάζουμε τον κόσμο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ψηφιακή-μέριμνα-ιι-στα-public-με-τη-δύναμη-τ-561857566

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ στα Public: Με τη δύναμη της τεχνολογίας αλλάζουμε τον κόσμο

Στην εποχή της ψηφιακής διασύνδεσης όλοι πρέπει να έχουν ίσες δυνατότητες πρόσβασης στην τεχνολογία και σε σύγχρονο εξοπλισμό, όπου κι αν βρίσκονται. Για μία ακόμη φορά μέσω του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ οι δικαιούχοι μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερες τιμές για desktop, laptop και tablet.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται στα καταστήματα Public, τα οποία παράλληλα προσφέρουν τεχνολογικό εξοπλισμό για τη δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών σε έξι απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Φέτος στους ωφελούμενους του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας περιλαμβάνονται όσοι εργάστηκαν ως εκπαιδευτικοί την περίοδο 2021-2022, καθώς και πυρόπληκτες οικογένειες από τις φωτιές που εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα από τις 27 Ιουλίου 2021 έως τις 13 Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν τέκνο ηλικίας από τεσσάρων έως 24 ετών, εγγεγραμμένο σε δημόσια εκπαιδευτική δομή της χώρας. Κάθε δικαιούχος του προγράμματος μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές σε είδη τεχνολογίας από τα καταστήματα Public ή στο Διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας public.gr, χρησιμοποιώντας το κουπόνι της Ψηφιακής Μέριμνας.

Όλα τα προϊόντα έχουν διετή εγγύηση και εγκατεστημένο λογισμικό antivirus. Σε περίπτωση βλάβης οι κάτοχοί τους μπορούν να απευθυνθούν στους τεχνικούς των iRepair corner μέσα στα Public. Το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας εξασφαλίζει καλύτερες τιμές σε μοντέλα υπολογιστών και tablet τελευταίας τεχνολογίας, με όφελος 200 ευρώ.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να λάβουν το σχετικό κουπόνι από την ιστοσελίδα digital-access.gov.gr συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση. Μέσω της αγοράς τους από τα Public συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση της πρόσβασης και άλλων πολιτών στις ψηφιακές τεχνολογίες.

«Tα Public στηρίζουν γι’ ακόμη μια χρονιά την Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, προσφέροντας στους δικαιούχους κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, ενώ παράλληλα γιορτάζουν τη δύναμη που δίνει η τεχνολογία σε όλους», δήλωσε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand and Customer στο Public Group. Όπως επισήμανε ο ίδιος, «πέρυσι τα Public προχώρησαν στην αναβάθμιση των υποδομών 11 σχολείων της χώρας προσφέροντας τεχνολογικό εξοπλισμό. Φέτος προσφέρουμε ψηφιακό εξοπλισμό σε βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα, φιλοδοξώντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερη τη σχέση των τοπικών κοινωνιών με τις νέες τεχνολογίες και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Σε αυτή την προσπάθεια, προσκαλούμε όλους τους δικαιούχους της Ψηφιακής Μέριμνας, ως συμπαραστάτες», τόνισε. 

Η Δράση Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT