ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-πάρτι-γενεθλίωναλλιώς-561921430

Το πάρτι γενεθλίων…αλλιώς

Φαντάσου ένα πάρτι γενεθλίων διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ένα πάρτι στο οποίο όλοι είναι καλεσμένοι. Ένα πάρτι που μοιράζει δώρα. Ένα πάρτι στο οποίο βγαίνεις κερδισμένος ό,τι και αν κάνεις. Αρκεί να είσαι εκεί.

Τα καταστήματα Vodafone γιορτάζουν 20 χρόνια λειτουργίας και θέλουν να μοιραστούν αυτήν τη γιορτή μαζί με όλους τους ανθρώπους που τα βοήθησαν να φτάσουν ως εδώ, τους καταναλωτές, με όλους εμάς.

Εδώ και 20 χρόνια τα καταστήματα Vodafone δίνουν λύσεις στις καθημερινές μας ανάγκες προσφέροντάς μας προηγμένες λύσεις τεχνολογίας που μας βοηθούν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Τώρα μπορείς να γιορτάσεις κι εσύ μαζί με τα καταστήματα Vodafone και να ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές έως -20% σε όλα τα smartphones! Διάλεξε ανάμεσα στα τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα brands, βρες το smartphone που σου ταιριάζει και πάρε δώρο 12GB για 1 χρόνο, 20% έκπτωση επισκευής και 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV για να μην σταματάς το streaming ούτε λεπτό.

Επισκέψου σήμερα ένα κατάστημα Vodafone ή μπες στο vodafone.gr/eshop και ανακάλυψε τις μοναδικά εορταστικές προσφορές!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT