Samsung: Η νέα σειρά Galaxy S23 αλλάζει τα δεδομένα για τα smartphone
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
samsung-η-νέα-σειρά-galaxy-s23-αλλάζει-τα-δεδομένα-για-562314460

Samsung: Η νέα σειρά Galaxy S23 αλλάζει τα δεδομένα για τα smartphone

Από φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου και δυνατότητες για απαιτητικό gaming μέχρι ανθεκτικότητα και εκπληκτικό σχεδιασμό, η νέα σειρά smartphone Galaxy S23 της Samsung διαθέτει όλα αυτά που χρειαζόμαστε από ένα κινητό, αλλά και πολλά παραπάνω.

Πριν λίγο καιρό, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς smartphone Galaxy S23, και η επιτυχία τους ήταν αναμφισβήτητη. Δεδομένα από τις πωλήσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου δείχνουν πώς η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ σημειώνεται ρεκόρ πωλήσεων. «Αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρούμε οφείλεται στο γεγονός ότι οι καταναλωτές ενθουσιάζονται με προϊόντα που ανεβάζουν τον πήχη, και τους δίνουν την δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά», δήλωσε ο TM Roh, πρόεδρος και επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Τα φετινά νούμερα αποτελούν ένδειξη της ισχυρής εμπιστοσύνης των πελατών στο brand μας, και αποδεικνύουν πως η δέσμευσή μας για πρωτοποριακή καινοτομία και βιωσιμότητα συνεχίζει να βρίσκει ανταπόκριση». Γιατί, όμως, η σειρα Galaxy S23 έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο buzz; Που οφείλεται η επιτυχία τους;

Samsung: Η νέα σειρά Galaxy S23 αλλάζει τα δεδομένα για τα smartphone-1

Με πρωταγωνιστή το Galaxy S23 Ultra με το νέο αισθητήρα 200MP Adaptive Pixel και το εμβληματικό ενσωματωμένο S Pen, η σειρά Galaxy S23 – που περιλαμβάνει επίσης τα Galaxy S23+ και Galaxy S23 – αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή της απόλυτης εμπειρίας premium smartphone της Samsung. Η σειρά Galaxy S23 διαθέτει επικές κάμερες που δίνουν στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία για να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους. Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι χρήστες μπορούν πλέον να βγάζουν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, χάρη στις Nightography δυνατότητες του, ενώ το Expert RAW Astrophotography δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να απαθανατίσουν ακόμα και την μαγεία του έναστρου ουρανού. Για τους λάτρεις του gaming, το Galaxy S23 Ultra διαθέτει τα ταχύτερα γραφικά κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο χάρη στην πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy, έτσι ώστε να μη χάνετε ποτέ την επόμενη πίστα.

Samsung: Η νέα σειρά Galaxy S23 αλλάζει τα δεδομένα για τα smartphone-2

Επενδεδυμένο με το γυαλί Gorilla Glass Victus 2, το smartphone Galaxy S23 Ultra είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, και ενδείκνυνται για μακροχρόνια χρήση. Ενώ όσοι επιθυμούν ένα μικρότερο κινητό, μπορούν να επιλέξουν τα smartphones Galaxy S23 και Galaxy S23+. Ο σχεδιασμός τους έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της φύσης, και μπορείτε να τα βρείτε σε Phantom Black, Cream, Green και Lavender.

Samsung: Η νέα σειρά Galaxy S23 αλλάζει τα δεδομένα για τα smartphone-3

Τα smartphone της Samsung απευθύνονται σε πρωτοπόρους του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας. Διευρύνουν τα όρια του τι σημαίνει ένα premium smartphone, προσφέροντας όλα τα εργαλεία για την δημιουργία επιδραστικών εμπειριών με μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες της νέας σειράς της Samsung Galaxy S23, η δημιουργία είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

-Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23 στο Samsung.com/gr (Δωρεάν Standard Παράδοση – Έως 36 άτοκες δόσεις)

-Με την αγορά ενός Galaxy S23 κερδίζετε 4 μήνες Youtube Premium* και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365**.

*Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

**Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT