Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-beolab-18-της-bang-olufsen-θέτει-νέα-πρότυπα-στην-τεχ-562376437

Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων

Με την αφορμή της συμπλήρωσης 10 χρόνων απ’ την πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Beolab 18, η Bang & Olufsen, η Δανέζικη κατασκευάστρια προϊόντων ήχου αιχμής, δημιούργησε μια ειδική θέση εντός των καταστημάτων της, προκειμένου να αναδείξει το διαχρονικό ντιζάιν και την ποιότητα της κατασκευής του. Το Beolab 18 είναι ένα ασύρματο ηχείο ευρείας ηχητικής διασποράς που εξασφαλίζει καθαρό και ακριβή ήχο σε όλη την έκταση του χώρου. Μπορεί να προσαρμόζει τα μπάσα ανάλογα με την θέση του, ενώ διαθέτει κι έναν ακουστικό φακό ο οποίος διανέμει ισότιμα τις υψηλές συχνότητες σ’ ένα οριζόντιο τόξο 180 μοιρών, δημιουργώντας ένα ηχητικό περιβάλλον που προσφέρει μια μοναδική οικιακή ηχητική εμπειρία.

Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων-1

Η ασύρματη συνδεσιμότητα προσφέρει μια εγκατάσταση απαλλαγμένη απ’ την ταλαιπωρία και την ακαταστασία των καλωδίων. Η ανθεκτικότητα, ο μοναδικός σχεδιασμός, τα υψηλής ποιότητας υλικά και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το κάνουν να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ηχείο της αγοράς. Επιπλέον, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τού προσδίδει μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, η οποία είναι πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή. Το Beolab 18 είναι ένα λεπτό και κομψό ηχείο-πύργος.

Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων-2

Η ξύλινη επιφάνειά του είναι πτυχωτή, και καλύπτεται περιμετρικά από χειροποίητες γρίλιες δρυός ή καρυδιάς. Οι θέσεις και οι γωνίες των πτυχώσεων είναι προσεκτικά τοποθετημένες, έτσι ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη διασπορά του ήχου και να μειώνουν τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις. Το ηχείο διαθέτει επίσης ένα μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα, τόσο στην επάνω όσο και στην κάτω πλευρά του, ώστε να κρύβονται οι οδηγοί και να δημιουργείται μια οπτική αντίθεση με τις ξύλινες γρίλιες. Η στιλάτη του εμφάνιση ταιριάζει όμορφα σε κάθε διακόσμηση σπιτιού.

Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων-3

Η Bang & Olufsen προσφέρει μια ειδική έκπτωση στους πελάτες που θα αγοράσουν το Beolab 18 από οποιοδήποτε από τα δικά της καταστήματα. Το προϊόν όμως δεν παρουσιάζεται αποκλειστικά στα δικά της καταστήματα, αλλά και σε βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων, σε ειδικές θέσεις προβολής που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα της κατασκευής του. Η εξαιρετική ποιότητα ήχου του προϊόντος έχει ήδη εξασφαλίσει την αναγνώριση της βιομηχανίας του ήχου, κερδίζοντας το υψηλού κύρους βραβείο Red Dot Award for Product Design. Τώρα μπορείτε κι εσείς να δείτε από κοντά αυτό το πραγματικό έργο τέχνης με τη φανταστική ποιότητα ήχου και να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά.

Το Beolab 18 της Bang & Olufsen θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία ασύρματων ηχείων-4

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Beolab 18 και την ειδική προσφορά, επισκεφθείτε το [Link].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT