Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-tcl-φέρνει-τα-πρώτα-smartphones-που-έχουν-οθόνη-σα-562681234

Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί

Ο κόσμος αλλάζει με ταχείς ρυθμούς. Το ίδιο ισχύει και για τις τεχνολογίες. Ήδη από την εποχή της πανδημίας, ο πλανήτης βιώνει έναν εκπληκτικό αριθμό αλλαγών. Στις πιο σημαντικές, ανήκει η στροφή σε έναν αποκλειστικά ψηφιακό τρόπο ζωής. Η εκπαίδευση, οι συναντήσεις και οι συσκέψεις για brainstorming στο γραφείο γινόντουσαν με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας και μιας κάμερας, ενώ η απόδραση από τις εργασιακές συνήθειες βασίζονταν στην οθόνη του κινητού.

Ο καθημερινός χρόνος που χρησιμοποιούμε το smartphone ανέδειξε το ζήτημα της οπτικής εμπειρίας. Πόσες φορές σημειώνουμε λέξεις ή στέλνουμε μακροσκελή μηνύματα και νιώθουμε το κεφάλι μας βαρύ; Είναι συχνό το φαινόμενο του να παίζουμε κάποιο παιχνίδι στο κινητό ή να βλέπουμε βίντεο και τα μάτια μας να κουράζονται πολύ γρήγορα, εξαιτίας της φωτεινότητας και της θερμοκρασίας χρώματος που δεν προσαρμόζονται στην ώρα και στο περιβάλλον.

Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί-1

Η TCL εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογική πρόοδο για την άνεση των ματιών και ανέπτυξε μια τεχνολογία πλήρους έγχρωμης ηλεκτρονικής οθόνης που μοιάζει με χαρτί, η οποία αποτυπώνεται στα τηλέφωνα TCL NXTPAPER. Τα smartphone της σειράς NXTPAPER επιτρέπουν στους χρήστες να χαλαρώνουν και να ξεκουράζουν τα μάτια τους, χάρη στην έγχρωμη paper-like οθόνη και έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης και τη θερμοκρασία χρώματος. Ο αισθητήρας αντιλαμβάνεται την ώρα της ημέρας και τις συνθήκες του περιβάλλοντος και ρυθμίζει το φως και τα χρώματα, αποτρέποντας έτσι τα όποια οφθαλμολογικά προβλήματα μπορούν να προκύψουν από την συνεχή χρήση.

Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί-2

Τα smartphone NXTPAPER διαθέτουν δύο πιστοποιήσεις ΤUV: η πρώτη αφορά το hardware με το χαμηλό επιβλαβές μπλε φως και η δεύτερη την οθόνη με την αντιθαμβωτική λειτουργικότητα που οφείλεται πάλι στην ομοιότητα της επιφάνειας της οθόνης με χαρτί. Αν τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα αφήνουν έντονα σημάδια στην οθόνη, αυτό το χαρακτηριστικό την κάνει πιο ανθεκτική στις μουτζούρες που δημιουργούνται στην επιφάνεια της. Ακόμα, δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες για ανάγνωση σε εξωτερικό χρόνο, δίχως να επηρεάζεται από το ποσοστό ηλιοφάνειας στον ουρανό.

Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί-3
ΤCL 40 NXTPAPER

Διαθέσιμα σε δύο μοντέλα, το ΤCL 40 NXTPAPER και το TCL 40 NXTPAPER 5G, ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους και για τις δυνατότητες τους. Το TCL 40 NXTPAPER επικεντρώνεται στην ψυχαγωγία και τη δημιουργικότητα. Τα διπλά ηχεία, ο τρισδιάστατος ήχος boom powered by DTS και το συμβατό T-pen, το οποίο βοηθάει στη διατήρηση των σημειώσεων και τον έλεγχο των αποθηκευμένων λιστών, απογειώνουν την εμπειρία της χρήσης.

Η TCL φέρνει τα πρώτα smartphones που έχουν οθόνη σαν χαρτί-4
TCL 40 NXTPAPER 5G

Για όσους είναι multitaskers και ο νους τους συνδυάζει πολλές δραστηριότητες, το TCL 40 NXTPAPER 5G ευνοεί τον εκτεταμένο χρόνο ανάγνωσης και τους χειρισμούς πολλαπλών εγγράφων. Ταυτόχρονα, η μπροστινή κάμερα 8MP εξασφαλίζει βιντεοδιασκέψεις υψηλής ποιότητας, από κοινού με τη βοήθεια 6,6 ιντσών NXTPAPER υψηλής ευκρίνειας.

Το γεγονός πως το TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G γίνονται οι πρώτες και μοναδικές συσκευές smartphone στον κόσμο που προσφέρουν μια επαναστατική full color paper-like οπτική εμπειρία σηματοδοτεί μια νέα αλλαγή. Τώρα, αφορά την ποιότητα του χρόνου μας και την υγεία της όρασής μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT