Nintendo: Η Zelda… επιστρέφει αυτή τη φορά ως πρωταγωνίστρια

Nintendo: Η Zelda… επιστρέφει αυτή τη φορά ως πρωταγωνίστρια

Η εταιρεία γνωστοποίησε πως το «The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom» σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για την κονσόλα Switch

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Nintendo αιφνιδίασε χθες τους θαυμαστές της, ανακοινώνοντας ένα νέο κεφάλαιο της… 40χρονης Zelda, ενός από τα μεγαλύτερα franchise του ιαπωνικού γίγαντα βιντεοπαιχνιδιών.

Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, η εταιρεία γνωστοποίησε πως το «The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom» σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για την κονσόλα Switch. 

Ο Εΐτζι Αονούμα, σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo και παραγωγός της σειράς Zelda, αποκάλυψε πως οι gamers θα μπορούν να χειρίζονται ως κύριο χαρακτήρα την ίδια τη Zelda και όχι το ξωτικό-πολεμιστή Link – κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

«Αυτή τη φορά, ο Link έχει εξαφανιστεί και τον ρόλο του πρωταγωνιστή αναλαμβάνει η Princess Zelda», ανέφερε ο Αονούμα. 

Κάθε νέο κεφάλαιο του Zelda αναμένεται με ανυπομονησία από τους οπαδούς, με το franchise να μετρά πάνω από 140 εκατ. πωλήσεις από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά, το 1986.

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT