Πώς οι Turbo-X τηλεοράσεις εδραιώθηκαν στην ελληνική αγορά μέσα σε 10 χρόνια
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-οι-turbo-x-τηλεοράσεις-εδραιώθηκαν-στην-563109346

Πώς οι Turbo-X τηλεοράσεις εδραιώθηκαν στην ελληνική αγορά μέσα σε 10 χρόνια

Μία μικρή αναδρομή του πώς το brand του Πλαισίου μπήκε σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τηλεόραση μπορεί να είναι πολλά πράγματα: ένα βασικό στοιχείο σε ένα σαλόνι, το σημείο συνάντησης για την οικογενειακή ψυχαγωγία ή ακόμη και μία συσκευή με την οποία έχουν συνδεθεί σημαντικές αναμνήσεις – διαφορετικές, προφανώς, για τον καθένα. Για κάποιον ίσως είναι ένα ντέρμπι που κέρδισε η ομάδα του, για κάποιον άλλον ένα ντοκιμαντέρ που του έμεινε αξέχαστο ή το τέλος μίας σειράς το οποίο τον σημάδεψε ως θεατή. Και η αλήθεια είναι, πως μέσα σε 10 χρόνια συσσωρεύονται πολλές τέτοιες στιγμές∙ αν τις συγκεντρώσετε όλες μαζί φτιάχνουν το άλμπουμ της ζωή σας από το 2014 έως σήμερα.

Εκεί έξω υπάρχουν, λοιπόν, περισσότερες από 1 εκατομμύριο τηλεοράσεις Turbo-X με την υπογραφή του Πλαισίου, οι οποίες την τελευταία δεκαετία έχουν υπάρξει σημείο αναφοράς για χιλιάδες ελληνικά σπίτια: για ψυχαγωγία, διασκέδαση, συγκεντρώσεις φίλων αλλά και για να μπορούν να δουν τα παιδιά «παιδικά» το Σαββατοκύριακο.

Μία ελληνική ιστορία επιτυχίας

Μιλώντας, μάλιστα, για τηλεοράσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν κάποιος αγοράζει μία Turbo-X δεν αγοράζει απλά μία τηλεόραση μαζί της έρχεται και μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Άλλωστε, το brand Turbo-X, το οποίο ξεκίνησε ως επέκταση του Πλαισίου το 1987, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών μέσα από τέσσερις δεκαετίες παρουσίας και εξέλιξης. Αφού, πρώτα, εξόπλισε τα ελληνικά σπίτια με πολύ προσιτούς όσον αφορά την τιμή ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατασκευασμένους στην Ελλάδα, έκανε το ίδιο με τις τηλεοράσεις. Το 2014, το Πλαίσιο εισήγαγε στην ελληνική αγορά τις τηλεοράσεις Turbo-X, οι οποίες στα 10 χρόνια παρουσίας τους στην αγορά, κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας και έκτοτε συνεχίζουν δυναμικά μία πορεία που τις έφερε να καταλαμβάνουν σήμερα το 3ο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς όσον αφορά τα τεμάχια που έχουν πουληθεί.

Αυτό που κατάφεραν να αποδείξουν οι Turbo-X τηλεοράσεις είναι, λίγο έως πολύ, το βασικό ζητούμενο για κάθε συσκευή: ότι, δηλαδή, η κορυφαία ποιότητα σε εικόνα και ήχο δεν είναι μοναδικό προνόμιο των ακριβότερων μοντέλων. Μπορούν και πιο οικονομικά μοντέλα να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μάλιστα φέροντας ελληνική υπογραφή.

Τεχνολογία που ξεχωρίζει

Οι τηλεοράσεις Turbo-X μπορεί να είναι προσιτές οικονομικά, δεν υπολείπονται όμως σε τεχνολογίες εικόνας, ήχου και smart λειτουργιών. Η τεχνολογία οθόνης (OLED, QLED), η ανάλυση έως και 4K, ο ήχος (Dolby Atmos, DTS), τα μεγέθη (μέχρι και 70 ιντσών) καθώς και το ντιζάιν που προσφέρουν σε διαφορετικά στυλ (slim, frameless αλλά και φορητές) τις καθιστούν ιδανική λύση για μία «οικονομική πολυτέλεια». 

Άλλωστε, αποτελεί σταθερό στόχο των ανθρώπων που ασχολούνται με τις Turbo-X να βρίσκονται πάντα κοντά στην κόψη τεχνολογικής πρωτοπορίας – ως υπόσχεση προς τους εαυτούς τους αλλά και ως δέσμευση προς το πιστό κοινό του brand. Το όραμα για ένα πάντα καλύτερο μέλλον, ως γνωστόν, χρειάζεται τόλμη.

Πώς οι Turbo-X τηλεοράσεις εδραιώθηκαν στην ελληνική αγορά μέσα σε 10 χρόνια-1

Υπηρεσίες και διευκολύνσεις

Φανταστείτε να αγοράζετε τη νέα σας τηλεόραση, από ένα κατάστημα, και όταν πηγαίνετε σπίτι να μην έχετε καμία ιδέα πώς πρέπει να τη συνδέσετε αλλά και πώς να την τοποθετήσετε. Αυτές είναι ανησυχίες που δε θα χρειαστείτε να έχετε ποτέ με τις Turbo-X, αφού το Πλαίσιο προσφέρει μία μεγάλη γκάμα χρήσιμων υπηρεσιών.

Ποιες είναι αυτές; Η εγκατάσταση home theater, αφορά όσους θέλουν να απολαύσουν κινηματογραφικό ήχο και εικόνα στον χώρο τους, το image calibration, είναι μία κρίσιμη υπηρεσία έτσι ώστε να απολαύσετε το 100% των δυνατοτήτων της συσκευής που προμηθευτήκατε ενώ για να μην κάνετε λάθος τρύπες στους τοίχους σας και ταλαιπωρηθείτε, το Πλαίσιο αναλαμβάνει την επιτοίχια εγκατάσταση των τηλεοράσεων – κάτι τρομερά χρήσιμο, ιδιαίτερα μάλιστα όταν βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος, σε περίπτωση βλάβης: οι άνθρωποι των Turbo-X είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε κάθε επισκευή.

Πού θα τις βρείτε και πώς θα τις παραλάβετε

Περισσότερα από 25 διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων Turbo – X διατίθενται αποκλειστικά στο plaisio.gr ή σταφυσικά καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ όπου με τη βοήθεια, εξειδικευμένων συνεργατών θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη, ανάλογα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Πότε όμως έρχονται στον χώρο σας; Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες παράδοσης:

  • Παράδοση την επόμενη μέρα: Παραγγείλετε μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο και η παραγγελία σας θα έρθει την επόμενη μέρα.
  • Live tracking:μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία σας. Η υπηρεσία live tracking αφορά τις παραγγελίες που παραδίδονται από το στόλο του Πλαισίου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
  • Απογευματινή παράδοση: Η υπηρεσία της απογευματινής παράδοσης αφορά παραδόσεις απογευματινές ώρες 17:00-22:00 και είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Φιλικοί για τον καταναλωτή τρόποι πληρωμής

  • Πλαίσιο δια 4: Κάντε σήμερα τις αγορές σου και εξοφλήστε τις με τη χρεωστική σας κάρτα σε τέσσερις ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς σου.
  • ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ:πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα! Έρχεστε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μέσω του plaisio.gr και επιλέγετε όποιο προϊόν ή προϊόντα θέλετε με (συνολική) αξία άνω των 199 ευρώ, σε λίγα λεπτά μαθαίνετε εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για τη χρηματοδότηση.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT