iPhone 16 Pro και Pro Max: Οι χώρες με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα – Οι τιμές στην Ελλάδα

iPhone 16 Pro και Pro Max: Οι χώρες με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα – Οι τιμές στην Ελλάδα

Τα πρώτα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max αναμένεται να ανέβουν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων την ερχόμενη εβδομάδα, στις 20 Σεπτεμβρίου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max αναμένεται να ανέβουν στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων την ερχόμενη εβδομάδα, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Την ώρα που πολλές αλυσίδες δίνουν ήδη την επιλογή στους πελάτες να συμπληρώσουν φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάποιο από τα μοντέλα της νέας «ναυαρχίδας» της Apple, αρκετοί συγκρίνουν τις τιμές σε μεγάλες και μικρότερες αγορές του πλανήτη – από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη έως την Κίνα, την Ιαπωνία και την Ινδία. 

Ο τεχνολογικός ιστότοπος GSM Arena που εξειδικεύεται στην καταχώρηση όλων των μοντέλων smartphone από όλες τις τεχνολογικές εταιρείες διεθνώς, συγκέντρωσε και συνέκρινε τις τιμές για το iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max, όπως διαμορφώνονται σε διαφορετικές χώρες με σημαντικές αποκλίσεις στο μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα. 

Στον πίνακα που ακολουθεί, όλες οι τιμές έχουν μετατραπεί σε ευρώ, σύμφωνα με τις τρέχουσες ισοτιμίες των υπόλοιπων νομισμάτων, και έχουν προστεθεί οι τιμές λιανικής, όπως έχουν ήδη ανακοινωθεί σε αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. 

Οι τιμές αφορούν τα μοντέλα με την ελάχιστη δυνατή μνήμη (128 GB για τα iPhone 16, iPhone 16 Plus και iPhone 16 Pro, και 256 GB για το iPhone 16 Pro Max).

iPhone 16 Pro και Pro Max: Οι χώρες με τα φθηνότερα και τα ακριβότερα – Οι τιμές στην Ελλάδα-1
Ολες οι τιμές σε ευρώ

Σημειώνεται πως ένας από τους βασικούς λόγους που οι τιμές που ανακοινώνονται στις ΗΠΑ είναι σημαντικά χαμηλότερες, είναι ότι δεν συνυπολογίζονται οι φορολογικοί συντελεστές, οι οποίοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία.

Η Apple ανακοίνωσε ότι τα νέα τηλέφωνα θα διατεθούν αρχικά σε 58 χώρες. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT