Τα πρώτα notebook με ανάλυση 4k παρουσίασε στη CES η Toshiba

Τα πρώτα notebook με ανάλυση 4k παρουσίασε στη CES η Toshiba

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εποχή της υπερυψηλής ευκρίνειας στον «κόσμο» των PC φέρνει η Toshiba, ανακοινώνοντας στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας τα πρώτα notebook στον κόσμο με οθόνες ανάλυσης 4k. Έτσι, υποστηρίζοντας τετραπλάσια ευκρίνεια από τους σημερινούς φορητούς υπολογιστές με μόνιτορ Full HD, τα δύο 14,5’’ notebook υπόσχονται ανώτερη εμπειρία ψυχαγωγίας κατά την αναπαραγωγή συμβατών ταινιών ή βιντεοπαιχνιδιών.

Από τα δύο PC, το Tecra W50 απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζεται να επεξεργάζονται απαιτητικά γραφικά. Έχοντας ενσωματωμένη μία κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro, το Tecra W50 είναι ουσιαστικά ένας φορητός σταθμός εργασίας, με τεχνικά χαρακτηριστικά ειδικά επιλεγμένα για προγράμματα σαν τα SolidWorks και AutoCAD.

Το Satellite P50t αντίθετα προορίζεται για απλούς χρήστες, με την οθόνη του να υποστηρίζει επίσης τεχνολογία αφής. Επίσης, θα διαθέτει επεξεργαστή Intel «τέταρτης» γενιάς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT