«Εξυπνες» και οικονομικές οι τηλεοράσεις της νέας σειράς L3 της Toshiba

«Εξυπνες» και οικονομικές οι τηλεοράσεις της νέας σειράς L3 της Toshiba

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOSHIBA

Οικονομικές οι νέες τηλεοράσεις

«Εξυπνες» και οικονομικές είναι οι τηλεοράσεις της νέας σειράς L3 της Toshiba, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι τον Μάρτιο και καλύπτουν εύρος διαστάσεων από τις 24 έως και τις 48 ίντσες. Ολα τα μοντέλα της σειράς L3 διαθέτουν λειτουργίες Smart TV, ώστε να μπορεί κανείς να σερφάρει απευθείας από την τηλεόραση, να δει βίντεο από το YouTube ή να «τρέξει» ψυχαγωγικές και ειδησεογραφικές εφαρμογές.

LENOVO

Ταμπλέτα με κινήσεις Yoga

Το «παρών» και στην ελληνική αγορά δίνει το Yoga Tablet της Lenovo, η νέα 10,1 ιντσών Android ταμπλέτα της κινεζικής εταιρείας. Το tablet υπόσχεται μεγάλη ευελιξία στη χρήση αφού, χάρις στο στήριγμα ανάκλισης που βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά του, μπορεί να στερεωθεί κατακόρυφα ή να πάρει κεκλιμένη θέση. Η ιδιαίτερη σχεδίαση επέτρεψε επίσης στη Lenovo να προσθέσει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία που, σύμφωνα με την ίδια, αγγίζει σε αυτονομία έως και τις 18 ώρες. Η ταμπλέτα έρχεται με οθόνη Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz και μνήμη RAM 1 GB.

PHILIPS

Μόνιτορ με μέγεθος 28 ιντσών

Αφθονο χώρο για προβολή προσφέρει το Philips 284E5QHAD, το πρώτο μόνιτορ με μέγεθος 28 ίντσες που ανακοίνωσε πρόσφατα η κινεζική MMD, η οποία έχει εξαγοράσει το τμήμα οθονών υπολογιστών της ολλανδικής εταιρείας. Το νέο μόνιτορ χρησιμοποιεί πάνελ τεχνολογίας MVA και αποδίδει στερεοφωνικό ήχο 14 watt. Επίσης, υποστηρίζει την τεχνολογία MHL, για να αναπαράγει σε ποιότητα Full HD το οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο σε smartphone και tablet. Η προτεινόμενη τιμή του στην Ελλάδα είναι 289 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

LG

Παρουσίαση του νέου phablet

Την έκθεση Mobile World Congress, που ξεκινά αύριο στη Βαρκελώνη, επέλεξε η LG για να παρουσιάσει το G Pro 2, τη νέα «ναυαρχίδα» της στην κατηγορία των phablet. Με μέγεθος οθόνης 5,9 ίντσες, το G Pro 2 είναι το πρώτο smartphone που έχει ενσωματωμένη κάμερα 13 Megapixel και αποτυπώνει έως και 20 συνεχόμενα στιγμιότυπα, καθώς και να εγγράφει βίντεο υπερυψηλής ευκρίνειας. Επίσης, είναι το πρώτο που ενσωματώνει τη λειτουργία «Knock Code», με την οποία μπορεί κανείς να το ενεργοποιεί και να το ξεκλειδώνει επιλέγοντας κάποιον από τους 86.367 διαφορετικούς συνδυασμούς «χτυπημάτων» της οθόνης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT