Ήρθε στην Ελλάδα το LG G Flex

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε επίσημα από σήμερα η διάθεση στην Ελλάδα του LG G Flex, του πρώτου smartphone της κορεατικής εταιρείας που έχει κυρτό σχήμα, ώστε να «ακολουθεί» την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου. Ένα ιδιαίτερο σχήμα που μειώνει την απόσταση του μικρόφωνου της ομιλίας ώστε, σύμφωνα με την LG, να βελτιώνει έτσι την ποιότητα της φωνής και του ήχου έως και 3 dB σε σχέση με τα συμβατικά smartphone.

Χάρις στο κυρτό σχεδιασμό του, το απέσπασε το Xρυσό Bραβείο στα iF Design Awards 2014, τον ετήσιο διαγωνισμό που πραγματοποιεί το iF International Forum Design, καθώς και το Best of the Best RED DOT award. 

Για να γίνει πραγματικότητα, το G Flex διαθέτει επίσης κυρτή μπαταρία – ένα εξάρτημα που πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του σε  "έξυπνη" συσκευή.

Για τον ίδιο λόγο , η οθόνη 6 ιντσών ενσωματώνει την καινοτόμα τεχνολογία Plastic OLED (P OLED), ανεπτυγμένη ειδικά με προσθήκη πλαστικού. Ένα ακόμη όφελος της εν λόγω τεχνολογίας είναι πως προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις οθόνες από γυαλί, ενώ  βελτιώνει και την απεικόνιση, κάνοντας την οθόνη πιο φωτεινή.

Ωστόσο, οι καινοτομίες του LG G Flex δεν σταματούν εδώ, αφού επιπλέον αποτελεί το πρώτο αυτοιάσιμο τηλέφωνο στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επίστρωση που έχει το πίσω κάλυμμα εξαφανίζει τις μικρές εκδορές και τις γρατσουνιές, που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση, αποκαθιστώντας τα σημεία που θα χαραχθούν.

Το κυρτό σχήμα του G Flex συνδυάζεται πολύ καλά με το πίσω πλήκτρο Rear Key, κάνοντας ακόμη πιο άνετη την πλοήγηση στις λειτουργίες του τηλεφώνου. Εκτός από το Rear Key, το νέο μοντέλο ενσωματώνει το χαρακτηριστικό KnockOn, τη λειτουργία Guest Mode και το Plug & Pop – χαρακτηριστικά που έκαναν πρεμιέρα στο LG G2 και το κάνουν ακόμη πιο φιλικό στη χρήση.

Παράλληλα, η νέα συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 13 Megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT