Τα Public ενισχύουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο

Τα Public ενισχύουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καταστήματα Public ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο την παρουσία τους στο διαδίκτυο, δημιουργώντας το δικό τους blog. «Σήμα κατατεθέν» του Public blog είναι η μοντέρνα σχεδίαση, η εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο επισκέπτης του blog θα ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας. Έτσι, νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγούς χρήσης, προσφορές, διαγωνισμούς, videos και  podcasts (ηχητικά αποσπάσματα) είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που έχει κανείς για να κρατήσει επαφή με την επικαιρότητα και να ψυχαγωγηθεί.

Επιπλέον, στο Public blog είναι συγκεντρωμένες όλες οι εκδηλώσεις των Public, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα την εκδήλωση που τον ενδιαφέρει και να αγοράσει άμεσα το εισιτήριό του.

Στο Public blog όμως περιμένει τον επισκέπτη και αποκλειστικό περιεχόμενο. Πρωτότυπα θέματα που «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον, όπως και αποκλειστικές εκ βαθέων εξομολογήσεις από τους Public bloggers: συγγραφείς, καλλιτέχνες, μουσικοί μοιράζονται με το κοινό του Public blog ανέκδοτα αποσπάσματα του έργου τους και προσωπικές στιγμές δημιουργικότητας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT