Ask & Give: Ένα χαριστικό παζάρι στις “έξυπνες” συσκευές της Apple

Ask & Give: Ένα χαριστικό παζάρι στις “έξυπνες” συσκευές της Apple

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλοι έχουμε ένα σωρό ρούχα, βιβλία παλιά ποδήλατα ή καινούργια αντικείμενα που δημιουργούν εντυπωσιακές πολύχρωμες στοίβες στις αποθήκες μας. Όλο τα… «χαρίζουμε», μέχρι που τελικά γεμίζουμε τους κάδους της γειτονιάς μας με αντικείμενα που για κάποιον άλλον είναι πολύτιμα.

Για αυτό δημιουργήθηκε το Ask & Give. Ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα πολύ εύκολα και γρήγορα να χαρίσουμε, να ζητήσουμε ή να ανταλλάξουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε.

«Φέρνοντας» τη γειτονική αλληλεγγύη στο κινητό, το Ask & Give επιτρέπει επίσης στον χρήστη του να αναζητήσει βοήθεια σε καθετί που τον απασχολεί (π.χ. στα μαθήματα της σχολής του) ή να βρει «συμμάχους» σε ό,τι θεωρεί πως αξίζει να υλοποιηθεί – όπως το να οργανώσει τον καθαρισμό της αγαπημένης του παραλίας.

Το «Check around you» λειτουργεί σαν προσωρινός πίνακας ανακοινώσεων, όπου μπορεί κανείς να δει τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή που βρίσκεται. Σε ό,τι του φαίνεται ενδιαφέρον, πατώντας το «I want it» το post αποθηκεύεται στο «Other’s Post» για να επικοινωνήσει με αυτόν που ανάρτησε την ανακοίνωση.

Για κάθε τι που «ανεβάζει» ο χρήστης, επιλέγει τον χρόνο που θα είναι ενεργό αλλά και ποιοι θα το λάβουν. Μπορείς επίσης να ορίσει την απόσταση των παραληπτών (200μ-300χλμ) το φύλο και την ηλικία τους. Ενώ από το «Your Posts» μπορεί να διαχειρίζεται ξεχωριστά τις ανακοινώσεις, και να απαντά με προσωπικά μηνύματα σε όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον, τελείως δωρεάν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT