Ο Κέβιν Σπέισι πρωταγωνιστής στο «First Call of Duty: Advanced Warfare» (vd.)

Ο Κέβιν Σπέισι πρωταγωνιστής στο «First Call of Duty: Advanced Warfare» (vd.)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι έχει το «First Call of Duty: Advanced Warfare», με τον δημοφιλή ηθοποιό να υποδύεται τον αρχηγό μιας ιδιωτικής στρατιωτικής οργάνωσης που επιτίθεται στις ΗΠΑ.

Με δημιουργούς τις εταιρείες Activision και Sledgehammer Games, το βιντεοπαιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014. Ωστόσο, η συμμετοχή του Κέβιν Σπέισι αποκαλύφθηκε σήμερα, με την ανάρτηση στο YouTube του πρώτου τρέιλερ του νέου τίτλου.

Το «First Call of Duty: Advanced Warfare» έρχεται να προστεθεί σε μια αρκετή μεγάλη σειρά βιντεογκέιμ της σειράς Call of Duty, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2007. Θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες στην κατηγορία των FPS (first person shooter), με πωλήσεις που μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την πλοκή του παιχνιδιού, το πιο πιθανό είναι να περιλαμβάνει αρκετά βίαιες σκηνές, με συνέπεια να μην είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 16 ετών.

Εξάλλου, το «Call of Duty: Ghosts», ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, είχε κριθεί κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών στο σύστημα PEGI, δηλαδή στο Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης Ηλεκτρονικού Παιχνιδιού. Προηγούμενοι τίτλοι είχαν βαθμολογηθεί για ηλικίες άνω των 18 χρόνων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT