Gadgets

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOSHIBA

Κορυφαίος ήχος και εικόνα

Νέες τεχνολογίες και εξελιγμένο hardware διαθέτουν οι Full HD 3D τηλεοράσεις της νέας σειράς L74 της Toshiba, ώστε να προσφέρουν κορυφαία εικόνα και ήχο. Τα τρία νέα μοντέλα της σειράς χρησιμοποιούν την τεχνολογία CEVO Picture της Toshiba ώστε, σε συνδυασμό με τον βελτιωμένο οπίσθιο φωτισμό LED, να αποδίδουν πιο διευρυμένη γκάμα χρωμάτων και 75% μεγαλύτερη φωτεινότητα από προηγούμενες τηλεοράσεις της ιαπωνικής εταιρείας. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός των ηχείων και η τεχνολογία CEVO Audio ενισχύουν τα μπάσα, εξασφαλίζοντας δυνατό και «βαθύ» ήχο. Μάλιστα, η τεχνολογία sound separation επιτρέπει στον τηλεθεατή να διαχειρισθεί ξεχωριστά τους διαλόγους από τους ήχους στο υπόβαθρο.

LG

Εκπλήξεις από το L70

Με την πρόσφατη άφιξη του L70, η LG ολοκλήρωσε το λανσάρισμα των smartphone της τρίτης «γενιάς» L Series στην Ελλάδα. Το L70 έχει παρόμοιο ντιζάιν με τα δύο άλλα μοντέλα της σειράς, ενώ έρχεται και αυτό με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google (Android 4.4). Με οθόνη IPS 4,5 ιντσών, ανάλυσης 800 x 480 pixels, η νέα συσκευή «κρύβει» στο εσωτερικό της έναν διπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz και μνήμη RAM 1 GB, ενώ υποστηρίζει τη λειτουργία «Knock Code» για το ξεκλείδωμά της με έναν συνδυασμό από 2-8 «χτυπήματα» στην οθόνη.

SAMSUNG

Φωτογραφική λεπτή και ελαφριά

Εχοντας τον τίτλο της λεπτότερης και ελαφρύτερης φωτογραφικής μηχανής στον κόσμο με εναλλάξιμους φακούς, η NX mini της Samsung είναι συνώνυμο της φορητότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της φωτογραφίας να την έχουν συνεχώς μαζί τους. Στο εσωτερικό της «κρύβεται» ένας αισθητήρας BSI CMOS 20,5 Megapixel, ο οποίος εγγυάται ποιοτικές λήψεις, οι οποίες μπορούν να αναρτηθούν απευθείας online ή να ενσωματωθούν σε mail, αφού η NX mini υποστηρίζει σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi. Με οθόνη αφής 3 ιντσών που μπορεί να αναστραφεί 180 μοίρες, η μηχανή υποστηρίζει αρκετές «έξυπνες» λειτουργίες, όπως το Group Share, το οποίο επιτρέπει την αποστολή των φωτογραφιών σε έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα.

SONY

Ψηφιακός ήχος 9.1 καναλιών

Καθηλωτική ακουστική εμπειρία υπόσχονται τα MDR-HW700DS της Sony, τα οποία είναι τα πρώτα στον κόσμο ασύρματα ακουστικά με ψηφιακό ήχο 9.1 καναλιών. Εκτός από το ηχείο surround 5.1 καναλιών, με τη βοήθεια της τεχνολογίας Virtualphones Technology της ιαπωνικής εταιρείας, τα ακουστικά εξομοιώνουν ακόμη πίσω ηχεία surround (2 καναλιών) και ηχεία front-high (2 καναλιών). Επομένως δίνουν την αίσθηση σε εκείνον που τα φορά πως ο ήχος προέρχεται και από τις τρεις διαστάσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT