Διεθνές Συνέδριο για την Επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής στην Αθήνα

Διεθνές Συνέδριο για την Επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής στην Αθήνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ερευνητική Μονάδα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Αθηναϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΑΘΙΝΕΕ) πραγματοποιεί το 10ο ετήσιο διεθνές επιστημονικό συνέδριό της με θέμα την Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και των Συστημάτων Πληροφορικής, τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και την Τρίτη 20 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52. Οι εναρκτήριες ομιλίες του συνεδρίου θα γίνουν την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 στις 9:30 π.μ. από τον κ. Γρηγόρη Θ. Παπανίκο, Πρόεδρο του Αθηναϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΑΘΙΝΕΕ) και από τον κ. Παναγιώτη Πετράτο, Αναπληρωτή Καθηγητή των Συστημάτων Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Καλιφόρνια Στέιτ των ΗΠΑ και αντιπρόεδρο του ΑΘΙΝΕΕ.

Στις δύο μέρες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν γύρω στις 33 εισηγήσεις από 37 και πλέον ομιλητές από 25 χώρες (Αλβανία, Αυστραλία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιορδανία, Ιράκ, Ιταλία, Κίνα, Κορέα, Κουβέιτ, Μαλαισία, Μαρόκο, Μποτσουάνα, Νιγηρία, Νότια Κορέα, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σουηδία, Τουρκία). Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: http://www.atiner.gr/2014/2014PRO-COM.doc ενώ περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης (http://www.atiner.gr/computer.htm).

Αυτό είναι το 11ο διεθνές συνέδριο του 2014 του ΑΘΙΝΕΕ από τα περίπου 50 διεθνή συνέδρια που οργανώνει φέτος, με διεθνείς συμμετοχές που θα ξεπεράσουν τους 2.000 καθηγητές και ερευνητές από 100 και πλέον χώρες. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT