Νέο επαγγελματικό tablet από τη Lenovo

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 10 ιντσών ThinkPad 10 είναι η νέα προσθήκη της Lenovo στη σειρά προϊόντων της για επαγγελματίες, διαθέτοντας τεχνικά χαρακτηριστικά και γραφικό περιβάλλον που υπόσχονται παραγωγικότητα και ασφάλεια εν κινήσει.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και από γυαλί Gorila, το οποίο προστατεύει την 10 ιντσών full HD οθόνη του, είναι πολύ ελαφρύ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους – Tablet, Stand, Laptop και Desktop.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση, ο κάτοχός του μπορεί να προσθέσει εξωτερική οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο Compact Bluetooth, συνδέοντάς το με το ThinkPad Tablet Dock ή με USB 3.0 docking station. Επίσης, διαθέτει κάμερα οκτώ megapixel, ώστε να εξασφαλίζει αρκετά καλές λήψεις.

Παράλληλα, το καινούριο μοντέλο προσφέρει μια ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών και αξεσουάρ, ενώ διαθέτει ένα στυλό ψηφιοποίησης που βολεύει στη γραφή. Βασίζεται στα Windows 8.1, ενώ έχει χωρητικότητα μνήμης 4GB και χωρητικότητα αποθήκευσης 128GB.

Οι Wireless επιλογές που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων των 3G/4G LTE, εξασφαλίζουν πρόσβαση σε δεδομένα οπουδήποτε, ενώ η μπαταρία του έχει  διάρκεια «ζωής», έως και δέκα ώρες.

Τέλος, διαθέτει διακριτές ασφαλείας TPM (Trusted Platform Module) καθώς και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ ακόμη διαθέτει βιομετρικό σύστημα προστασίας. Έχει πρόσβαση σε δίκτυο VPN, ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης και αποτρέπει τους χρήστες από το να εγκαταστήσουν «απαγορευμένα» apps. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT