Διαγωνισμός «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα»

Διαγωνισμός «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να λειτουργήσει ως έναυσμα για πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν ένα βήμα μπροστά την ελληνική κοινωνία, σκοπεύει ο διαγωνισμός «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα». Διοργανωτές του είναι η SAP Hellas, η μεγαλύτερη ένωση κοινωνικών επιχειρηματιών Ashoka Fellows, το Hellenic Initiative, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και ο Όμιλος Boehringer Ingelheim Hellas.

Ο διαγωνισμός φιλοξενείται από την online πλατφόρμα των Ashoka Changemakers, ενώ απευθύνεται σε λύσεις που αφορούν ένα ευρύ φάσμα, όπως είναι η κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, η ανάπτυξη καινοτομίας για την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, η ενδυνάμωση της κοινοτικής ανάπτυξης μέσα από περιβαλλοντικές λύσεις και η παροχή στήριξης για υγιή και ενεργά γηρατειά.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει τη Δευτέρα 19 Μαΐου, ενώ οι τέσσερις νικητές θα αναδειχθούν τον Ιούλιο του 2014. Οι διακριθέντες θα λάβουν βραβεία συνολικής αξίας 40.000€, ενώ η SAP Hellas θα παρέχει σε έναν από αυτούς το λογισμικό SAP Business One με 3 άδειες χρήσης καθώς και την εκπαίδευση σε αυτό.

Πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε πως η εταιρεία Filisia είναι ο νικητής του Early Entry Prize (Βραβείο Πρόωρης Εισόδου), με την πρότασή της να αναδεικνύεται η καλύτερη από τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν πριν από τις 11 Απριλίου του 2014, οπότε και έληξε η περίοδος early – entry. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT