Μedicloud: Διαχείριση ιατρείων σε περιβάλλον cloud

Μedicloud: Διαχείριση ιατρείων σε περιβάλλον cloud

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 17 Οκτωβρίου, η MSS Medical Software Solutions Ltd, θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα εφαρμογή medicloud στην Ελλάδα, παρουσίαση, η οποία θα σηματοδοτήσει το πανευρωπαϊκό λανσάρισμα του προϊόντος . Ακολούθως το medicloud θα παρουσιαστεί στη Μεγάλη Βρετανία και έπειτα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η MSS Medical Software Solutions Ltd είναι μια εταιρία παραγωγής καινοτόμων λύσεων, με ιδιαίτερη έμφαση και εξειδίκευση στο ιατρικό software. Εδρεύει στην Κύπρο και στα άμεσα σχέδιά της συμπεριλαμβάνεται η αίτηση της εισαγωγή των μετοχών της, στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών της Μεγαλονήσου. 

Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας είναι ο κ. Ατάμ Αταμιάν, επιχειρηματίας με ιδιαίτερη  εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα, τις τηλεπικοινωνίες και το μάρκετινγκ. «Ήρθε η ώρα να γίνει η καθημερινότητα των γιατρών ευκολότερη» δηλώνει χαρακτηριστικά γνωρίζοντας την πλήρη εφαρμογή της υπηρεσίας medicloud (www.medi-cloud.net) .

Το medicloud είναι ένα online εργαλείο "κάθετης" διαχείρισης ιατρείων, πολυιατρείων και μικρών κλινικών σε περιβάλλον cloud. Στα πλεονεκτήματά του καταγράφεται η δυνατότητα χρήσης του, από οποιαδήποτε συσκευή Η/Υ, tablet η smartphone, χωρίς να προαπαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς να έχουν από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη πρόσβαση στη διαχείριση των ασθενών, στα ραντεβού, στη συνταγογράφηση, στο διαχείριση των αποθεμάτων και του εμπορικο-λογιστικού κυκλώματος, δημιουργώντας παράλληλα ενεργές στατιστικές αναφορών. 

Ήδη το medicloud παρουσιάστηκε ανεπίσημα στους μεγάλους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, αποκομίζοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Πέραν του medicloud, η MSS προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο σχεδιασμό και σύντομα στην εμπορική διάθεση και άλλων καινοτόμων εφαρμογών, σε σχέση με τη διαχείριση μεγάλων νοσοκομείων, με τη δημιουργία βάσης συμπτωμάτων που θα εντοπίζει αυτόματα την πιθανότητα εμφάνισης μελλοντικών ασθενειών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT