Στην Ελλάδα τα smartphone της Gigabyte

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε αποκλειστικό διανομέα στη χώρα μας την Κρύπτο Α.Ε. ήρθε στην Ελλάδα η σειρά smartphone της Gigabyte, η οποία χαρακτηρίζεται από καλή σχέση απόδοσης-τιμής.

Η σειρά ξεκινά από το Τ4 στα 89€, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4’’ IPS 800×480 pixel, διπύρηνο επεξεργαστή, 512MB RAM και κύρια κάμερα 8 MP. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Gigabyte, έτσι και το Τ4 δέχεται δύο κάρτες SIM.

Ίδιο μέγεθος και ανάλυσης οθόνη έχει το Roma R2 Plus, με τιμή 119€ και τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και κύρια κάμερα 5 MP.

Ανάλυση 13 ΜΡ έχει το Mika M2 στα 179€, με οθόνη 5’’ IPS OGS 1280×720 pixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Μικρότερη ανάλυση (854×480 pixel, έχει η 5’’ οθόνη του Arty A3 στα 149€, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 8 ΜΡ.

Τα Gsmart διατίθενται από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών και e-shop, όπως και την εταιρεία Cyta.

Παράλληλα, η Κρύπτο λανσάρει στην Ελλάδα τη σειρά tablet Creev, με λειτουργικό Android και διαστάσεις 8 & 10,1 ίντσες. Σύντομα θα κυκλοφορήσει επίσης μια ταμπλέτα 10,1 ιντσών με λειτουργικό Windows. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT