Tech.In.Life: Έκθεση για την τεχνολογία στην καθημερινότητά μας

Tech.In.Life: Έκθεση για την τεχνολογία στην καθημερινότητά μας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 27 – 30 Μαρτίου 2015 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do) η Tech.In.Life, μία νέα έκθεση για τις ψηφιακές τεχνολογίες και πως αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, η οποία διοργανώνεται από την TECHin DEMAND P.C.

Στην Tech.In.Life οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα προϊόντα ορισμένων εκ των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως όπως είναι η LG, η Panasonic, η Pioneer, η DENON, η CANON, κ.ά. δεδομένου ότι στη λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνονται ήδη εταιρείες όπως είναι η LG Electronics Hellas, η Intersys, η Intertech και η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διεργασίες για την ανακοίνωση συμμετοχών και άλλων κορυφαίων ονομάτων της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της αυτοκίνησης!

«Δεν σχεδιάζουμε μία συνηθισμένη έκθεση• Δημιουργούμε μία σειρά από εργαλεία –με κορωνίδα την έκθεση Tech.In.Life- που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για συνάντηση της τεχνολογικής κοινότητας, ανταλλαγή απόψεων και δημιουργία κοινού οράματος για το μέλλον. Θέλουμε να αποτελέσουμε ένα θύλακα ”τεχνολογικής κουλτούρας” για την Ελληνική κοινωνία» σημειώνει ο Βασίλης Ευαγγελίδης, εκ των διοργανωτών της έκθεσης.

Στην Tech.In.Life, εκτός από τα περίπτερα των εκθετών, θα υπάρχει μία σειρά από interactive παρουσιάσεις, workshops, σεμινάρια, ειδικοί χώροι για όσους αγαπούν τα παιχνίδια αλλά και για τα διαδικτυακά fora που ασχολούνται με το χώρο της τεχνολογίας.

«Θέλουμε η έκθεση Tech.In.Life να διαφοροποιηθεί σημαντικά σε σχέση με τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν, επιδιώκοντας να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους. Ο ρόλος της τεχνολογικής κοινότητας είναι να προσελκύσει νέους υποστηρικτές μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που ενδιαφέρουν όλα τα μέλη της Ελληνικής οικογένειας» τονίζει ο Κυριάκος Μακρυαλέας, εκ των διοργανωτών της έκθεσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT