Gadgets

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SAMSUNG

Στα ράφια το Galaxy Note 4

«Ποδαρικό» και στην Ελλάδα έκανε εδώ και λίγες εβδομάδες το Galaxy Note 4 της Samsung, το τέταρτο κατά σειρά phablet του κορεατικού κολοσσού. Με το Note 4, η Samsung πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα την κατηγορία των phablet, δηλαδή των συσκευών με μέγεθος που τα τοποθετεί ανάμεσα στα smartphone και τα tablet. Το καινούργιο μοντέλο διαθέτει εξαιρετική οθόνη 6,5 ιντσών (ανάλυσης 2560 x 1440 pixel) και μπαταρία που του παρέχει «θηριώδη» αυτονομία. Επίσης, με έναν επεξεργαστή Snapdragon 805 και μνήμη RAM 3 GB, από το καινούργιο phablet δεν λείπει ούτε το ηλεκτρονικό πενάκι, η λειτουργία του οποίου έχει μάλιστα βελτιωθεί συγκριτικά με τα προηγούμενα Note.

SONY

Τρεις νέοι φορητοί φορτιστές

Τα CP-V5, CP-V10 και CP-V3 είναι τα τρία καινούργια μοντέλα φορητών φορτιστών που κυκλοφόρησε η Sony, για όσους θέλουν να είναι σίγουροι πως το κινητό τους δεν πρόκειται να μείνει ποτέ από μπαταρία, ακόμη κι αν βρίσκονται μακριά από πρίζα. Ο CP-V3 έχει ισχύ 3000 mAh για να αναπληρώνει κατά 100% την ενέργεια ενός smartphone, ενώ ο CP-V5 5000 mAh, αρκετή για δύο επαναφορτίσεις. Ο CP-V10 έρχεται με ισχύ 10000 mAh, με συνέπεια να μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερα smartphone, αλλά και tablet ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

LENOVO

Νέα σειρά-Yoga ταμπλετών

Σε τρία μεγέθη και με δύο επιλογές όσον αφορά το λειτουργικό τους σύστημα, έρχονται οι «ταμπλέτες» της νέας σειράς Yoga Tablet 2 της Lenovo. Τα καινούργια tablet «κρατούν» από την προηγούμενη σειρά τη χαρακτηριστική βάση στήριξης, η οποία αυτή τη φορά έχει βελτιωθεί ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και μία ακόμη λειτουργία. Ολες οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή Intel Atom, διπλά μπροστινά ηχεία και κάμερα 8 MP. Τα Android μοντέλα διατίθενται στις 10 ίντσες και 8 ίντσες, ενώ το Windows στις 10 ίντσες. Παράλληλα, θα λανσαρισθεί το 13’’ Yoga Tablet 2 Pro, με Android.

D-LINK

Προϊόντα για έξυπνο σπίτι

Μια «έξυπνη» πρίζα, δύο κάμερες, ένα audio extender και ένας ανιχνευτής κίνησης είναι οι πέντε πρώτες συσκευές της σειράς mydlink Home της D-Link, στο πλαίσιο της οποίας η εταιρεία αναπτύσσει οικιακό εξοπλισμό που κάνει οποιοδήποτε σπίτι «έξυπνο».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT