Gadgets

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

OLYMPUS

Ευκρινείς φωτο και βίντεο

Διαθέτοντας ένα εξελιγμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης 5 αξόνων, η καινούργια OM-D E-M5 Mark II της Olympus μπορεί να εξαλείφει το τρεμόπαιγμα των χεριών, για ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο Full HD σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε λήψεις με τηλεφακό, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιηθεί τρίποδο. Με ανθεκτικό «σώμα» και οθόνη αφής LCD 3’’ ρυθμιζόμενης κλίσης, η νέα mirroless φωτογραφική της Olympus είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 16 Megapixel LIVE MOS, ενώ ενσωματώνει μία λειτουργία για την αποτύπωση εικόνων με ανάλυση 40 Megapixel.

PHILIPS

Μόνιτορ για επαγγελματίες

Λόγο διαστάσεων 21:9 έχει η 34 ιντσών οθόνη BDM3470UP της Philips, κάτι που σημαίνει πως είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών αλλά και για όσους επαγγελματίες χρειάζεται να χρησιμοποιούν πολλαπλά ανοικτά «παράθυρα». Μάλιστα, χάρις στην τεχνολογία MultiView, το μόνιτορ μπορεί να προβάλλει παράλληλα περιεχόμενο από περισσότερες από μία πηγές, όπως για παράδειγμα από ένα PC και ένα set-top box. Το νέο μοντέλο της Philips έχει πολύ λεπτά περιθώρια και υποστηρίζει ανάλυση 3440 x 1440 pixel με πάνελ AH-IPS, για να προσφέρει καλή απόδοση χρωμάτων και ευρείες γωνίες θέασης.

BENQ

Βιντεοπαιχνίδια χωρίς καλώδια

Το Wireless Full HD Kit της BenQ είναι συμβατό με αρκετά μοντέλα βιντεοπροβολέων της εταιρείας (π.χ. W1070, W1080ST, W1300) και καταργεί τα καλώδια, αφού προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής ταινιών ή βιντεοπαιχνιδιών από πηγές που βρίσκονται σε απόσταση έως και 30 μέτρα. Το κιτ αποτελείται από έναν δέκτη που συνδέεται στον προτζέκτορα και έναν πομπό, ο οποίος μεταδίδει ασυμπίεστο βίντεο ανάλυσης Full HD από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει έξοδο HDMI.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT