Gadgets

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG

Εξελιγμένο Galaxy Tab A

Το «παρών» και στη χώρα μας δίνει το Galaxy Tab A της Samsung, το νέο Android tablet της κορεατικής εταιρείας που συνδυάζει το μικρό πάχος και βάρος, με τις εξελιγμένες επιδόσεις και δυνατότητες. Με αναλογία οθόνης 4:3 για καλύτερη εμπειρία θέασης, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz αποθηκευτικό χώρο 16 GB και υποδοχή για κάρτες Micro SD, η «ταμπλέτα» διατίθεται και σε έκδοση που συμπεριλαμβάνει το S-Pen, την ψηφιακή γραφίδα η οποία, όπως περίπου το ποντίκι, απλοποιεί την επιλογή και διαχείριση περιεχομένου. Ανάμεσα στις λειτουργίες που ξεχωρίζουν είναι το SideSync 3.0, το οποίο επιτρέπει την κοινή χρήση οθονών, παραθύρων και δεδομένων του Galaxy Tab A μεταξύ του tablet και της οθόνης ενός υπολογιστή, όπως επίσης και η επιλογή «Kids Mode» που επιτρέπει στους γονείς να διαχειρίζονται τη χρήση της ταμπλέτας από τα παιδιά τους.

ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΤΟ G4

Η ναυαρχίδα της LG

Στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η καινούργια «ναυαρχίδα» της LG στην κατηγορία των smartphone. Ο λόγος για το LG G4, «σήμα κατατεθέν» του οποίου είναι το ελκυστικό ντιζάιν, με την προαιρετική πλάτη από χειροποίητο «δέρμα», η ποιοτική οθόνη και οι υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις. Το smartphone κυκλοφορεί στην Ελλάδα με δύο επιλογές χρώματος για το δέρμα, με κάθε συσκευή να συνοδεύεται με ένα επιπλέον πίσω κάλυμμα μεταλλικής υφής. Αν και η οθόνη του διατηρεί την ίδια ανάλυση με τον προκάτοχό του (2560 x 1440 pixel), ενσωματώνει μία νέα τεχνολογία που της προσφέρει 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερη αντίθεση. Το τηλέφωνο έρχεται με κύρια κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα F1.8, ώστε να εξασφαλίζει ποιοτικές λήψεις ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, ενώ βασίζεται σε ένα επεξεργαστή Snapdragon 808 της Qualcomm, για κορυφαίες επιδόσεις.

SONY 4K

Πρωτοποριακός βιντεοπροβολέας

Μέσα σε αυτό τον μήνα θα λανσάρει η Sony τον 4K Ultra Short Throw, ένα βιντεοπροβολέα που μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος οποιουδήποτε τοίχου, για να τον μετατρέψει σε οθόνη έως και 147 ιντσών. Με πρωτοποριακή και κομψή σχεδίαση, ο προτζέκτορας υποστηρίζει οπτικοακουστικό υλικό υπερυψηλής ευκρίνειας, ενώ βασίζεται σε μια πηγή φωτός λέιζερ, η οποία έχει 10πλάσια διάρκεια ζωής από τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ αναπαράγει «ζωντανά» και ρεαλιστικά χρώματα. Η λειτουργία κοντινής προβολής σημαίνει πως εγκαθίσταται εξαιρετικά εύκολα, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για το πώς θα κινηθεί μέσα στο δωμάτιο, ώστε να μην προκαλέσει σκιά στην προβαλλόμενη εικόνα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT