90 χρoνια πριν… 11-5-1931

52" χρόνος ανάγνωσης

ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: Μετά μεγάλης επισημότητος, έγιναν την παρελθούσαν Τετάρτην εις το άλσος της Βενσέ, ολίγον έξωθι των Παρισίων, τα εγκαίνια της Μεγάλης Αποικιακής Εκθέσεως, την οποίαν είχεν οργανώσει ο στρατάρχης Λυωτέ, ο «κατακτητής του Μαρόκου». Εις την έκθεσιν ταύτην συμμετέχουν δι’ ιδιαιτέρων περιπτέρων, εις τα οποία έχουν αποστείλει τα προϊόντα των όλαι ανεξαιρέτως αι αποικίαι της Γαλλίας, ακόμη και αι πλέον άσημοι και μακρυναί. Διά να προσδοθή δε και διεθνής τις χαρακτήρ, εκλήθησαν και συμμετέχουν δι’ ιδιαιτέρων τμημάτων και αρκεταί ξέναι αποικίαι, ήτοι της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Δανίας και της Πορτογαλίας.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Επί τέλους, δεν θα αποφασίση καμμίαν φοράν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να σεβασθή το πολυπαθές φίλαθλον κοινόν; Διατί χθες να ταλαιπωρηθούν οι θεαταί επί δύο ώρας και να μη είχε κανονισθή το ζήτημα του διαιτητού; Ούτω λοιπόν ματαίως ανέμενον οι θεαταί και αι ομάδες τον διαιτητήν κ. Δούσκαν, όστις δεν ήλθεν εκ Θεσσαλονίκης, η δε Ομοσπονδία δεν είχεν ιδέαν. Ηναγκάσθησαν λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και μερικοί των συμβούλων να ψάχνουν εις την εξέδραν διά να εξεύρουν διαιτητήν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT