Θεωρείο: Πρόταση-έκπληξη από τη Μίνα Γκάγκα

Θεωρείο: Πρόταση-έκπληξη από τη Μίνα Γκάγκα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης

Μητσοτάκης υπέρ Λιβανού

Την πλήρη στήριξη του πρωθυπουργού έχει, όπως μαθαίνω, ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπ. Λιβανός, στην προσπάθειά του να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί με τις επιδοτήσεις αιγοπροβάτων στην Κρήτη, από το οποίο «επωφελούνται» διάφοροι επιτήδειοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ο αριθμός των αιγοπροβάτων είναι σταθερός τα τελευταία έξι χρόνια, στην Κρήτη έχει… πενταπλασιαστεί. «Αν νομίζουν οι συντοπίτες μου ότι θα κάνω τα στραβά μάτια κάνουν λάθος. Ο υπουργός έχει απόλυτο δίκιο», λέει σε συνομιλητές του ο Κυρ. Μητσοτάκης και το μήνυμα έχει ως αποδέκτη και τον «γαλάζιο» βουλευτή Μ. Βολουδάκη, ο οποίος ξεκίνησε σφοδρή κόντρα με τον υπουργό, εμποδίζοντάς τον να βάλει τέλος στο σημερινό καθεστώς.

Πυρά Κοτζιά   

Με μια πύρινη ανάρτηση στα social media, ο Ν. Κοτζιάς κατήγγειλε πως στα τέλη Οκτωβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης τον προσκάλεσε να είναι ομιλητής σε εκδήλωση για την εξωτερική πολιτική, αλλά κόπηκε με παρέμβαση… Τζανακόπουλου, καθώς, όπως του είπαν, «μας απαγόρευσε κάθε εκδήλωση με Κοτζιά, τον οποίον ούτε θέλει να βλέπει ούτε να ακούει». Ο πρώην ΥΠΕΞ κατήγγειλε διπλά τον γραμματέα του κόμματος, λέγοντας πως υπονόμευσε και τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου της δημοκρατικής παράταξης για τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ντρέπεται για μια τέτοια συμπεριφορά», καταλήγει ο Ν. Κοτζιάς, αφήνοντας αιχμές και για τον Τσίπρα και δείχνοντας πως το χάσμα είναι αγεφύρωτο.  

Πόλεμος

Το θέμα, μάλιστα, πήρε τέτοια διάσταση που η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε επίσης υψηλούς τόνους, διαψεύδοντας τον Νίκο Κοτζιά. «Ουδέποτε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. απέκλεισε τον Νίκο Κοτζιά», δήλωσε η συντονίστρια Κατερίνα Λουκάκη, προσθέτοντας πως «καλό θα ήταν ο Νίκος Κοτζιάς να ελέγχει καλύτερα τις πληροφορίες καλοθελητών πριν βιαστεί να προβεί σε καταγγελίες». Προβλέπω… πόλεμο, μιας και ο Κοτζιάς δεν είναι από αυτούς που δεν απαντάνε και μπορεί πολύ εύκολα να δώσει συνέχεια στο θέμα· όχι άμεσα, εν καιρώ…

Θετικός ο Καραμανλής

Μια αδιαθεσία την ώρα που ήταν στη Βουλή για το νομοσχέδιο της οδικής ασφάλειας και ένα τεστ μετά, έδειξαν θετικό στον κορωνοϊό τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media έγραψε πως ελπίζει να περάσει ήπια τη νόσο, καθώς είναι εμβολιασμένος. Περαστικά!  

Πρόταση

Μία πρόταση-έκπληξη μαθαίνω πως έκανε η Μίνα Γκάγκα στην τελευταία σύσκεψη στο Μαξίμου πριν από την ανακοίνωση των μέτρων. Η αν. υπουργός έθεσε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της επιστροφής των υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή διότι είναι ανεμβολίαστοι υπό την προϋπόθεση να κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα. Η πρόταση, όπως είναι λογικό, δεν έγινε δεκτή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT