90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 30-11-1931

53" χρόνος ανάγνωσης

ΤΟΜ ΜΙΞ: Ποίος αγνοεί τον περιώνυμον Τομ Μιξ, τον αστέρα «κάου-μπόυ» του Χόλυγουντ, ο οποίος μίαν εποχήν υπήρξεν ο καλλίτερον αμειβόμενος ηθοποιός του κόσμου; Ελέγετο μάλιστα σχετικώς ότι ο Τομ Μιξ είχεν ως ετησίας αποδοχάς από την εξάσκησιν του επαγγέλματός του μεγαλειτέρας από τον Βασιλέα της Αγγλίας! Ηδη καθ’ α τηλεγραφείται εκ του Χόλλυγουντ, ο πολύς Τομ πνέει τα λοίσθια. Εγκαταλείψας επί καιρόν την οθόνην, μόλις εγενικεύθη ο ομιλών κινηματογράφος προς τον οποίον ησθάνετο άμετρον απέχθειαν, ίδρυσε ένα τεράστιον ιπποδρόμιον εις το οποίον κατέπλησσε τους θεατάς του διά την τόλμην των ιππικών του ακροβασιών.

ΚΥΠΡΟΣ: Παρίσιοι, 29 Νοεμβρίου – Οι κύριοι μητροπολίται Κυρηνείας και Κιτίου παρηκολούθησαν σήμερον την λειτουργίαν εις την ελληνικήν εκκλησίαν, γενόμενοι αντικείμενον θερμών εκδηλώσεων εκ μέρους του εκκλησιάσματος. Οι ιεράρχαι δεν έλαβον εισέτι τα διαβατήρια άτινα εζήτησαν διά την Αγγλίαν. Εις δηλώσεις των ετόνισαν ότι προ της αφίξεως των στρατιωτικών δυνάμεων οι Κύπριοι δεν ηθέλησαν να χύσουν αίμα ξένων υπαλλήλων, αλλ’ η αστυνομία πυροβόλησε κατά του αόπλου πληθυσμού. Μετά την επίθεσιν ταύτην δεν είνε απορίας άξιον διατί οι Κύπριοι προέβησαν εις κάποιας ζωηροτέρας εκδηλώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT