90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 17-3-1932

53" χρόνος ανάγνωσης

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο διαπρεπής δημοσιογράφος Αρθούρος Μπρίτσμπαιην, επεσκέφθη και έλαβε συνέντευξιν εις την φυλακήν από τον Αλ Καπόνε. Ο αρχιλαθρέμπορος κατέχει εν ευρύχωρον κελλίον, το οποίον συνήθως προωρίζετο διά πολλούς καταδίκους. Ο Καπόνε έχει ως σύντροφον μόνον ένα νεαρόν βοηθόν του […]. Ο Μπρίτσμπαιην συνωμίλησε διά μακρών με τον Καπόνε, ο οποίος εβεβαίωσεν ότι προσεφέρθη αυθορμήτως να μετάσχη εις τας αναζητήσεις διά την ανεύρεσιν του παιδίου του Λίντμπεργκ, προτείνει δε όπως λάβη ο αδελφός του την θέσιν του εις την φυλακήν, ως όμηρος, και να καταθέση σημαντικόν ποσόν ως εγγύησιν, ίνα αποφυλακισθή προσωρινώς διά να συνεργασθή με την αστυνομίαν.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ: Ο κ. Χαρίλαος επανήλθεν σήμερον εκ Βρυξελλών και ανεκοίνωσεν ότι επήλθεν οριστική συμφωνία μετά της βελγικής κυβερνήσεως επί του ζητήματος της εισαγωγής ελληνικών οίνων εις το Βέλγιον. Ως μόνος όρος της συμφωνίας ετέθη όπως οι εκάστοτε εισαγόμενοι εις Βέλγιον ελληνικοί οίνοι συνοδεύονται με πιστοποιητικά εμφαίνοντα τον τόπον της παραγωγής των. Ο κ. Μιχαλακόπουλος ανέβαλε την αναχώρησίν του διά να δυνηθή να φέρη εις πέρας τας συνεννοήσεις μετά ομίλου αντιπροσώπων της Βραζιλίας διά ανταλλαγήν προϊόντων μεταξύ των δύο χωρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT