Σαουδική Αραβία

Το πένθος δεν ταιριάζει στην Κατερίνα Στανίση. Κι ας έχει να κοιμηθεί από την Παρασκευή από τη στενοχώρια που τη βαραίνει για την «αδικία» απέναντι στον Γιώργο Πατούλη

39" χρόνος ανάγνωσης

Σαουδική Αραβία-1Το πένθος δεν ταιριάζει στην Κατερίνα Στανίση. Κι ας έχει να κοιμηθεί από την Παρασκευή από τη στενοχώρια που τη βαραίνει για την «αδικία» απέναντι στον Γιώργο Πατούλη. Η μεγάλη κυρία της πίστας τραγουδούσε το «Δεν θα ξαναγαπήσω» – το βαρύ άσμα που επέμεινε χορευτικά να ζεϊμπεκικοποιήσει ο περιφερειάρχης, επιτρέποντας στο μεράκλωμα να υποσκελίσει το πένθος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Στανίση, ο μπουζουκοπαθής παράγων «είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του. Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία, και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει δυο στροφές για να τις τιμήσει». Τι να έκανε και ο άνθρωπος; Αφού τον είχαν κάνει θεό οι μούσες του οικουμενικού ελληνισμού; Του είπαν να πάρει δυο στροφές. Κι εκείνος ντεραπάρισε.

Στέντωρ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT