Στον κήπο με τις αυταπάτες

Καμιά φορά, η Ιστορία σού ρίχνει μια κλωτσιά και σε βγάζει σε ένα ξέφωτο, όπου οι ίσκιοι είναι τερατωδώς μεγαλύτεροι από τα σώματα. Σε μια τέτοια εκτυφλωτική οφθαλμαπάτη ως προς το ανάστημα φαίνεται να έχει περιέλθει ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος

38" χρόνος ανάγνωσης

Στον κήπο με τις αυταπάτες-1Καμιά φορά, η Ιστορία σού ρίχνει μια κλωτσιά και σε βγάζει σε ένα ξέφωτο, όπου οι ίσκιοι είναι τερατωδώς μεγαλύτεροι από τα σώματα. Σε μια τέτοια εκτυφλωτική οφθαλμαπάτη ως προς το ανάστημα φαίνεται να έχει περιέλθει ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Ο βουλευτής πήρε τον τίτλο της χηρεύουσας θέσης, μετά την παραίτηση Τσίπρα, λόγω απροθυμίας άλλων στελεχών να κάνουν την αγγαρεία του μεταβατικού. Πήρε τον τίτλο και τον πίστεψε. Γι’ αυτό και τον απολαμβάνει, παίζοντας κιόλας με τη σκέψη να τον διεκδικήσει μόνιμα. Φαίνεται και από τον στόμφο με τον οποίο μιλάει για «τον πληθυντικό τρόπο» με τον οποίο ο νέος αρχηγός οφείλει να απευθύνεται «σε όλη την ελληνική κοινωνία». Η κοινωνία μπορεί να μην το ξέρει. Αλλά ο βαρδιούχος στην Κουμουνδούρου έπαθε πληθυντικό.

Στέντωρ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT