Το κλίμα του πάει

«Με έχετε βάλει σε σκέψεις», έγραψε στο Facebook. Ποιοι; Ο Τσακαλώτος και η Αχτσιόγλου; Ποιον έβαλαν σε σκέψεις; Τον Παύλο Πολάκη, που βλέπει τους υποψηφίους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν «με γενικές ρετσέτες» και «εκθέσεις καλολογικών στοιχείων»

35" χρόνος ανάγνωσης

Το κλίμα του πάει-1«Με έχετε βάλει σε σκέψεις», έγραψε στο Facebook. Ποιοι; Ο Τσακαλώτος και η Αχτσιόγλου; Ποιον έβαλαν σε σκέψεις; Τον Παύλο Πολάκη, που βλέπει τους υποψηφίους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν «με γενικές ρετσέτες» και «εκθέσεις καλολογικών στοιχείων». Γραμματολογικά, είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς το νόημα όσων προσπαθεί να αρθρώσει ο βουλευτής Χανίων. Ανθρωπολογικά, πάντως, δικαιώνει εκείνους που προέβλεπαν ότι αποκλείεται το είδος της πολιτικής πανίδας που εκείνος μοναδικά ενσαρκώνει να μην «μπει στη σκέψη» να διεκδικήσει τα σκήπτρα. Γιατί να μην μπει και ο ίδιος ο Πολάκης, λοιπόν, στην κούρσα; Αλλωστε έτσι όπως έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, φοιτητική παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς όπου όλοι είναι εναντίον όλων, το κλίμα ταιριάζει στον Πολάκη. Εχθροπάθεια προς εαυτούς και αλλήλους.

Στέντωρ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT