Παιδαγωγός και διεθνής

«Πολυπαραγοντικό». Το «ζήτημα», είπε ο Γιάννης Βρούτσης στη γραπτή του δήλωση, είναι εκτός από «πολυπαραγοντικό» και «διεθνές». «Απασχολεί όλες τις χώρες»

35" χρόνος ανάγνωσης

Παιδαγωγός και διεθνής-1«Πολυπαραγοντικό». Το «ζήτημα», είπε ο Γιάννης Βρούτσης στη γραπτή του δήλωση, είναι εκτός από «πολυπαραγοντικό» και «διεθνές». «Απασχολεί όλες τις χώρες». Μάλλον σε όλες τις χώρες τα σώματα ασφαλείας ομολογούν ότι παρακολουθούν τους μαχαιροβγάλτες, προτού τους χάσουν. Αλλά αυτός ο παράγων του ζητήματος –ο αστυνομικός– δεν είναι της αρμοδιότητος του Βρούτση, που είναι αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, αρμόδιος για τον Αθλητισμό. Ο ίδιος έχει δηλαδή επωμιστεί τον ηθικοπλαστικό παράγοντα. Γι’ αυτό μάλλον κρίνει και προσήκον να εκφράζεται με σχολικές εκθέσεις ιδεών. Γι’ αυτό είχε, μια μέρα πριν από τη δολοφονία, ενημερώσει δόξη και τιμή τον Τύπο ότι προετίθετο να παρακολουθήσει τους αγώνες της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού. Αθλητισμός Παιδείας. Εκθέσεις. Και ενίοτε στα γήπεδα για εκδρομή.

Στέντωρ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT