Ράκη και εφέ

Η χθεσινή ημέρα κανονικά θα ανήκε στην Ευαγγελία Λιακούλη του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπολιτευτικός οίστρος της οποίας την οδήγησε σε νέα λυρικά ύψη

36" χρόνος ανάγνωσης

Ράκη και εφέ-1Η χθεσινή ημέρα κανονικά θα ανήκε στην Ευαγγελία Λιακούλη του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπολιτευτικός οίστρος της οποίας την οδήγησε σε νέα λυρικά ύψη. Την οδήγησε στο να χαρακτηρίσει τον ηθικό κώδικα της κυβέρνησης «ρακένδυτο». Η κυβέρνηση δηλαδή δεν είναι ηθικά γυμνή. Είναι ημίγυμνη – από ανάγκη. Την επίδοση όμως της Λιακούλη στο πολιτικό κιτς κατάφερε να ξεπεράσει ο υπηρεσιακός πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Επιδεικνύοντας οξύτατα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά, ο Φάμελλος επισκέφθηκε τη Ρόδο – μόνο είκοσι ημέρες μετά τη φωτιά. Κι εκεί έκρινε σκόπιμο να αυτοφωτογραφηθεί σε μια παραλία για να δείξει ότι έχει επανέλθει η ρουτίνα των αυθαιρεσιών. Από την αγωνία για το εφέ όμως, δεν φαίνεται η παραλία με τις ομπρέλες. Φαίνεται μόνο ο ομπρελοκάπηλος.

Στέντωρ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT