Η βραδυπορούσα Πολεοδομία

43" χρόνος ανάγνωσης

Κύριε διευθυντά

Διαβάζω συχνά στην «Καθημερινή» για την αυξημένη ζήτηση για ενοικίαση και τα κλειστά διαμερίσματα (π.χ. «Ερχονται με φακελάκια και όποιος προλάβει», φύλλο 3/12/2023). Ωστόσο, δεν έχω δει στα άρθρα που έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται ο χρόνος αναμονής για παραλαβή αίτησης από την Πολεοδομία – κάτι που καθυστερεί ανακαινίσεις κλειστών διαμερισμάτων όπως του δικού μας.

Στις 5 Οκτωβρίου υποβάλαμε με την αρχιτέκτονα, η οποία και είναι υπεύθυνη της ανακαίνισης του διαμερίσματός μας, δύο αιτήσεις στην Πολεοδομία του δήμου: μία για σχέδια και μία για την αρχική κάτοψη του διαμερίσματος. Εως και την 14η ∆εκεμβρίου, που ουδέν νεώτερον από την Πολεοδομία. Εμαθα πως το σχετικό αρχείο της Πολεοδομίας ψηφιοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Εάν αυτό ισχύει, αυτή η αξιέπαινη πρωτοβουλία θα όφειλε, αν μη τι άλλο, να επισπεύδει διαδικασίες όπως αυτή που εμείς ξεκινήσαμε. Προς τι, άρα, η καθυστέρηση;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT