Ο «λογαριασμός» για βανδαλισμούς

Κύριε διευθυντά

Αποθαυμάζοντας και εγώ τις «εικαστικές παρεμβάσεις» στην πρόσοψη της ταλαίπωρης πρώην ΑΣΟΕΕ και έχων απαυδήσει από την «αποτελεσματικότητα» των θεσμών της «καλύτερης δημοκρατίας που είχε ποτέ ο τόπος» θέλω να επαναφέρω μία κοινότοπη σκέψη αντιμετώπισης και λύσης του σχετικού «γόρδιου δεσμού». Με σχολαστικό σεβασμό και της «πολιτικής ορθότητος», γνωρίζων εκ πείρας ότι σχετικές απροσεξίες καταστέλλονται διά της λογοκρισίας.

 Εχω την ευήθη πεποίθηση ότι ο λυσιτελέστερος τρόπος περιστολής αυτών των πρακτικών είναι ο καταλογισμός των εξόδων αποκατάστασης των κτιρίων στους δράστες, αφού ταυτοποιηθούν και συλληφθούν, πράγμα που θεωρώ αντικειμενικά ευκολότατο. Στο υποκειμενικό κολλάμε.

 Με μεγάλο «δημοκρατικό» δισταγμό τολμώ να προτείνω και την αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων όλων των σχετικών «ακτιβιστών», ασχέτως αυτοπροσδιορισμού.

Ετσι κάποια πασίγνωστα κόμματα της ελλαδικής δημοκρατίας δεν θα μπορούν να διεκδικούν την αρνητική τους ψήφο και δεν θα έχουν κίνητρο να τους προστατεύουν ποικιλοτρόπως.

 Τα υπόλοιπα ας αφεθούν στον πατριωτισμό των Ελλήνων και στη λειτουργία των θεσμών, όταν δεήσει να ολοκληρωθεί θριαμβευτικά η «παλιγγενεσία».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT