Οι «εξυπνάκηδες» οδηγοί και η ΛΕΑ

Κύριε διευθυντά 
Αυτό που έχει πλέον εδραιωθεί στην Ελλάδα όταν γίνεται μια ζημιά, είναι οι ευθύνες να αναζητούνται στο κράτος και ποτέ στον πολίτη. 

Αυτή η νοοτροπία ξεκινάει από τον ίδιο τον απλό πολίτη, δεκαπλασιάζεται στον τόπο της ζημιάς, χωρίς την παραμικρή έρευνα από το μικρόφωνο του ρεπόρτερ της τηλεόρασης, και εκατονταπλασιάζεται στην έδρα της Βουλής από την αντιπολίτευση. 

Από τον πρόσφατο χιονιά στην Αττική Οδό βρέθηκαν χιλιάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι αβοήθητοι και δεν υπήρχε καμία δυνατότητα πρόσβασης σε αυτούς γιατί απλούστατα η ΛΕΑ (επεξηγώ: Λωρίδα Ειδικής Ανάγκης, έχει κατασκευαστεί για τον συγκεκριμένο αυτό σκοπό) ήταν κατειλημμένη από τους γνωστούς εξυπνάκηδες οδηγούς που θεωρούν όλους τους άλλους βλάκες.

Γιατί βέβαια αν ήταν ελεύθερη, και βοήθεια θα μπορούσε να προσφερθεί και οι οδηγοί να απομακρυνθούν και να αποφευχθεί η τεράστια αναμονή και ταλαιπωρία, και ακόμα να σωθεί ζωή που ενδεχομένως να διέτρεχε κίνδυνο! Πιο οφθαλμοφανής και κραυγαλέα παράβαση ΚΟΚ με τεράστιες συνέπειες δεν υπάρχει!

Και αντί να τους πιάσει επ’ αυτοφώρω να τους επιβάλει πρόστιμο, τους δίνει και 2.000 ευρώ, και αντί να τους κάνει αγωγή, διαφαίνεται ότι αυτοί θα έχουν και δυνατότητα αγωγής! Αυτή είναι η αποτυχία του κράτους: Με τις ευλογίες του διαιωνίζεται η πρακτική τού να μην αναλαμβάνει ο πολίτης την ευθύνη των πράξεών του και να μένει ατιμώρητη η κάθε παρανομία, όσο καταστροφικές συνέπειες και αν έχει!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT