Ένα υπουργείο Καθημερινότητας 

Κύριε διευθυντά
Διάβασα το άρθρο του κ. Ανδρέα Δρυμιώτη και το ευχαριστήθηκα, όπως κάθε Κυριακή, αλλά περισσότερο αυτό της 27/2/22 με τίτλο «Εμείς οι μοναδικοί Ελληνες» ως περιέχον αποσπάσματα άρθρου του κ. Στέφανου Μάνου.

Είμαι βέβαιος ότι κανείς αρμόδιος δεν θα του απαντήσει. Είναι πλέον κανόνας να μην απαντούν ποτέ! Εχω γράψει για χάλια αστ. τμημάτων, για το χαράτσι λιμενικών ταμείων, για τον λιμενάρχη Σπετσών επί παντοδυναμίας Κουτσολιούτσων, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Ρωτήστε κάποιον που, με το ανανεωμένο δίπλωμα, πάει σε λιμεναρχείο για ανανέωση διπλώματος ταχύπλοου. Σε όσα έχω πάει, ή ακούσει, έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά, χρέωση και άχρηστη γραφειοκρατία. Ο υπουργός έστειλε ποτέ κάποιον γνωστό του… αγράβατο για να του φέρει τα μαντάτα;

Πιστεύω ότι ένα υπουργείο ή υφυπουργείο Καθημερινότητας των πολιτών με κατάλληλη στελέχωση και τρόπο δράσης, παράλληλα με την ψηφιοποίηση, θα δώσει πολλούς πόντους στην κυβέρνηση και μεγάλη ανάσα στους πολίτες!

ΥΓ.: Να δούμε αν θα απαντήσει κανείς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT