«Σφάξε με αγά μου  ν’ αγιάσω»…

Κύριε διευθυντά
Την 1/3/2022 φέρεται να εκδόθηκε «Απόφαση» της «Αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Διεύθυνσης»(;) –υποθέτω της Διεύθυνσης Συντάξεων του ΓΛΚ– με θέμα επί λέξει «Παρακράτηση οφειλομένων ποσών επιζώντα συζύγου». Η διατύπωση ότι η Απόφαση «φέρεται να…» οφείλεται στο γεγονός ότι το σχετικό έγγραφο που «κυκλοφορεί» δεν είναι πρωτότυπο, αφού είναι ανυπόγραφο, και δεν είναι αντίγραφο, αφού δεν υπάρχει σχετική ένδειξη ούτε επικύρωση!

Κατά την παραπάνω «Απόφαση»:

(α) «Παρακρατείται από τη σύνταξη του συνταξιούχου… με Α.Μ. 2504302670129 το συνολικό ποσό των 9.016,53 ευρώ σε μηνιαίες δόσεις (πόσες;), σύμφωνα με τα ανωτέρω, αρχής γενομένης από τη σύνταξη του μηνός Μαρτίου του έτους 2022 και έως την ολοσχερή εξόφλησή του».

(β) Κατά της Απόφασης χωρεί «έφεση εντός 60 ημερών από την κοινοποίηση του εγγράφου», η οποία «θεωρείται ότι έγινε την εξηκοστή μέρα από την ημερομηνία του εγγράφου αυτού». Δηλαδή η κοινοποίηση της Απόφασης θεωρείται ότι θα γίνει στις 30-4-2022, οπότε και θα αρχίσει να «τρέχει» η προθεσμία της εφέσεως, αλλά η πρώτη παρακράτηση θα έχει γίνει από τη σύνταξη του Μαρτίου 2022(!).

Εχω αποφύγει ηθελημένα επίθετα και χαρακτηρισμούς, διότι πιστεύω ότι κάθε λαός έχει τη διοίκηση που του αξίζει, εφόσον αποτελείται από πολίτες του λαού αυτού που επιλέγονται και εποπτεύονται από αιρετούς άρχοντες του ίδιου λαού.

Δυστυχώς το επιφώνημα που αναβλύζει από τον παραλήπτη του εγγράφου και αρμόζει στον αποστολέα είναι νομίζω το επώδυνo: «Σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω».

Με εκτίμηση για σας και αγανάκτηση για τα υπόλοιπα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT