«Η επιλογή μου στην “Κ” του Σαββάτου»

«Η επιλογή μου στην “Κ” του Σαββάτου»

Κύριε διευθυντά
Κάπως καθυστερημένα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αφενός στον Επιμελητή των «Γραμμάτων Αναγνωστών» και αφετέρου στον επιστολογράφο σας κ. Μιχάλη Μόσχο για την κεντρική επιστολή του Σαββάτου της 7ης Μαΐου, που ωραία τιτλοφορήθηκε «Οι τσαλαπετεινοί του Λυκαβηττού που αντέχουν στην αστική πολιορκία και η χρυσοχέρα κηπουρός».

Χαριτωμένα και ανάλαφρα σοφά τα δύο κείμενα: το εξ εννέα στίχων του επιμελητού των «Γ.Α.» και το εκτενέστερο του επιστολογράφου. Και αναμφισβήτητα εξαιρετική και αυτόχρημα θριαμβική η υπέρπτηση του τσαλαπετεινού της έγχρωμης και νοστιμότατης φωτογραφίας – και καθόλου δεν πειράζει αν ο τσαλαπετεινός δεν είναι βρώσιμος.

Είχα παλαιότερα ισχυρισθεί ότι «όλα τα λεφτά» της «Καθημερινής» του Σαββάτου είναι η όγδοη σελίδα των «Γραμμάτων Αναγνωστών». Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι ποτέ ώς τώρα δεν διαψεύστηκε η απόφανσή μου. Και θα ήμουν άδικος κριτής αν παρέλειπα να πω ότι και αυτό το Σάββατο οι άλλες επιστολές κρατάνε «καλό ίσο» στην κεντρική.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT