Τα 150 «μάτια» στην Ακρόπολη

Κύριε διευθυντά

Εξαιρετικά σημαντική και ιδιαιτέρως παρήγορη η απόφαση του ΚΑΣ για την εγκατάσταση νέου συγχρόνου συστήματος ασφαλείας στην Ακρόπολη, με 150 κάμερες και κέντρο ελέγχου, καθώς και η αντικατάσταση και ενίσχυση της περίφραξης.

Ολοι όσοι σεβόμαστε το μνημείο, το κάλλος του, την ιστορία του και τους συμβολισμούς του, ελπίζουμε ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγουμε στο μέλλον τις θλιβερές εικόνες, που δυστυχώς μας γελοιοποιούν στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας, με τους ασεβείς εγκάθετους του ΚΚΕ να αναρτούν τα κουρελοπανό τους, με τα αραχνιασμένα συνθήματα και τις ανορθογραφίες, στα τείχη της Ακρόπολης. 

Επειδή, όμως, είναι βέβαιον ότι το ΚΚΕ, το οποίο μονίμως «επαναστατεί» κατά της νομιμότητας, θα επιδιώξει και πάλι τη βεβήλωση του μνημείου στο μέλλον, ελπίζουμε ότι με τα νέα συστήματα ελέγχου θα είναι δυνατή, αφενός, η προστασία του μνημείου και, αφετέρου, η ταυτοποίηση των δραστών και η εφαρμογή –επιτέλους!– της νομοθεσίας και εις βάρος στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που θεωρούν πάντοτε ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»…

Διονυσης Κ. Καραχαλιος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT