Κλείνουμε τις μύτες κάτω από την Ακρόπολη

Κλείνουμε τις μύτες κάτω από την Ακρόπολη

Kύριε διευθυντά

Εδώ και για περισσότερους από τρεις μήνες στην περιοχή Μακρυγιάννη στο Κουκάκι ζούμε με ένα δράμα οι μαγαζάτορες της περιοχής, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Το Μουσείο της Ακρόπολης κάθε μεσημέρι και για δύο και πλέον ώρες, στη γωνία της οδού Χατζηχρήστου με Μητρομάρα, «αδειάζει» ακάθαρτα νερά που φεύγουν στην οδό Μητρομάρα, κατευθύνονται στη Βεΐκου και συνεχίζουν μέχρι το αστυνομικό τμήμα ευθεία κάτω στην οδό, δημιουργώντας ένα ρυάκι – εστία μολύνσεως και δυσοσμίας.

Τόσο εγώ, ιδιοκτήτης καταστήματος όσο και οι λοιποί μαγαζάτορες της γειτονιάς επικοινωνήσαμε με υπεύθυνους του μουσείου και μας ενημέρωσαν ότι είναι τα νερά από τα ελαιόδεντρα, γεγονός εντελώς αναληθές.

Εχουμε καλέσει τον δήμο αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάτσουν πελάτες στα μαγαζιά λόγω της δυσοσμίας, ενώ ο κόσμος φεύγει στα απέναντι πεζοδρόμια για να αποφύγει πιθανή μόλυνση.

Εχουμε 30 και πλέον βαθμούς Κελσίου, υπάρχουν μικρά παιδιά στις γειτονιές και υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Οι τουρίστες κλείνουν τη μύτη τους. Εφτιαξαν ολόκληρο μουσείο και δεν μπορούσαν να φτιάξουν την αποχέτευση; Είμαστε σε απόγνωση ως καταστηματάρχες ενώ δυσφημείται η πόλη μας διεθνώς, την ώρα που υποβόσκει θέμα δημόσιας υγείας.

Χονδροπουλος Γεωργιος

Ιδιοκτήτης καταστήματος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT