Πόσα (δεν) γνωρίζουμε για τη Λωζάννη;

Kύριε διευθυντά
Ακούμε καθημερινά εδώ και χρόνια, όσο διαρκεί η διαμάχη μας με την Τουρκία και η ανοχή μας στους πολλούς και διάφορους προπηλακισμούς, τις αναφορές στις συνθήκες, στα πρωτόκολλα, στο διεθνές δίκαιο κ.λπ. Ιδιαίτερα στη Συνθήκη της Λωζάννης και στα πρωτόκολλα που τη συνοδεύουν. 
 Είμαι βέβαιος ότι ελάχιστοι Ελληνες και λιγότεροι Τούρκοι έχουν διαβάσει τις διάφορες συνθήκες και τα πρωτόκολλα που τις συνοδεύουν. Παρά όλα αυτά όμως εκφράζονται ως ειδήμονες σε όλα τα σχετικά με αυτές θέματα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με το τι περιλαμβάνουν οι συνθήκες αυτές, να προβείτε στην έκδοσή τους με τη μορφή των ενθέτων, που κάνει η αγαπητή «Κ», ώστε να πληροφορηθούν οι αναγνώστες και το ευρύτερο κοινό. Ετσι θα μπορούν να αξιολογούν αυτά που ακούν καθημερινά από τους διαφόρους διαμορφωτές, την προπαγάνδα του τουρκικού καθεστώτος και τις αναλύσεις των πολλών «ειδικών». Η γνώση της αλήθειας θα τους σώσει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT