Από το πότισμα των φυτών τα νερά

Κύριε διευθυντά
Σε συνέχεια της επιστολής που λάβατε από αναγνώστη της εφημερίδας σας και δημοσιεύσατε στα «Γράμματα Αναγνωστών» την 1/7/2022 με θέμα άρθρου «Κλείνουμε τις μύτες κάτω από την Ακρόπολη», όπου γίνεται ειδική αναφορά σε μυρωδιές που αναδίδονται από νερά που χύνονται στο ρείθρο του πεζοδρομίου επί της οδού Χατζηχρήστου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται για ακάθαρτα ύδατα, όπως γράφεται, αλλά για όμβρια και κατασταλάγματα από το πότισμα των φυτών που προέρχονται από τον περιβάλλοντα χώρο του μουσείου. Επίσης είναι εντελώς ανακριβές ότι τα ύδατα αναδίδονται καθημερινά για δύο και πλέον ώρες. Το Μουσείο δαπανά ετησίως σημαντικά ποσά για τη συντήρηση των δικτύων του και την καθαριότητα του ακινήτου του και δεν θα συμπεριφερόταν ποτέ με τον ανεύθυνο τρόπο, που καταμαρτυρεί η ανωτέρω επιστολή. 

Παρ’ όλα αυτά σας διαβεβαιώνουμε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Μουσείου Ακρόπολης αναγνωρίζοντας τον προβληματισμό και την αγωνία του αναγνώστη σας, έχει ήδη επιληφθεί του θέματος και βρίσκεται στη διαδικασία της άμεσης διευθέτησής του. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT